Riktigt intressant match i Bundesliga 2, hemmalaget har imponerat stort så här långt och visat att man klarar av att spela i den högre divisionen. Bortalaget har inte haft många rätt hittills och störs av oroligheter i laget. Spelet känns givet.

Match: FC Heidenheim – 1860 München
Spel: FC Heidenheim
Odds: 2.04 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 22/8 18:30

heidenheim_200x2001860_200x200

FC Heidenheim som gick upp från Bundesliga 3 till denna säsong har verkligen gjort ett starkt intryck så här långt av säsongen. I första matchen vann man hemma mot Frankfurt med 2-1, i senaste matchen förlorade man visserligen borta mot Eintracht Braunschweig med 3-1 men man fortsatte trots det att imponera och visa att man verkligen kan spela i en högre division. FC Heidenheim spelade också Cup tidigare i veckan och där slog man ut Union Berlin efter en 2-1 seger vilket var en riktigt bra insats. I tabellen efter två spelade omgångar ligger man på en 9:e plats. Hemma förra säsongen i den lägre divisionen spelade man 12-5-2 och man är ett riktigt bra hemmalag något man kommer att visa denna säsong mot dom bättre lagen. Inga större problem i laget och det enda frågetecknet som finns är på Bagceci.

1860 München har inte spelat alls bra i sina matcher och kommer från två raka förluster i ligan. I senaste matchen föll man tungt hemma mot Leipzig med 0-3. I Cupen tidigare i veckan vann man mot ett betydligt sämre lag med 2-1 utan att just imponera. Laget som dras med interna problem har stängt av både första målvakten och andra spelare på grund av disciplinära orsaker och detta lär ju ha påverkat laget i stort, tränaren roterade dessutom på målvaktsfronten under Cup matchen i veckan. 1860 München ligger just nu på en 17:e plats och förra säsongen var man inte allt för bra på resande fot, med situationen man har i laget lär en bortamatch bli det enklaste för laget. Dom som saknas i denna match är dom spelare som klubben valt att stänga av, Kiraly, Adlung, Eicher, Weigl och Stark.

FC Heidenheim har spelat stabilt så här långt och man är också ett riktigt starkt hemmalag, man har en bra harmoni i laget och kan spela sitt spel avslappnat till skillnad från dagens motståndare. 1860 München har inte haft många rätt hittills denna säsong och med tanke på oroligheterna man har i laget tillsammans med att spelet inte riktigt stämt lär det bli svårt tror jag att fokusera och skapa i denna match. FC Heidenheim har en bra chans att ta ytterligare en seger och jag spelar den raka ettan i denna match.