En spännande och rolig match från Holland väntar oss ikväll. FC Eindhoven har gått som tåget senaste tiden och ska ses med bra chans ikväll. Helmont som står för motståndet har kämpat på bra senaste tiden.

Match: FC Eindhoven – Helmond Sport
Spel: FC Eindhoven
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 24/1 20:00

FC Eindhoven stod för en riktigt bra insats i senaste matchen när man vann med fina 4-0 borta mot MVV, en match som för övrigt var rekad med över 2.5 mål vilket inte var några större problem. FC Eindhoven såg till att hänga med toppen i och med dom tre poängen man tog i senaste matchen. Man ligger på lika många poäng som Willem II som har andra platsen och endast målskillnad skiljer lagen åt. Fyra poäng upp till Dordrecht som leder ligan. FC Eindhoven har i allra högsta grad chans att klättra ytterligare så länge man ser till att spela som man gjort senaste tiden. Framåt ser det riktigt lovande ut, fyra mål i matchen mot MVV och i matchen innan det gjorde man tre mål. Man har nästan snittat tre mål per match i dom senaste fem matcherna. 7-3-2 hemma denna säsong och 26/18 i mål. Inga skador eller avstängningar som stör.

FC Eindhoven

Helmond Sport hade en liten bra period innan uppehållet men har sedan dess ramlat ner några placeringar i tabellen och ligger nu i mitten på en nionde plats. En plats som får ses som bra för ett lag som Helmond Sport som inte har någon större kvalité i laget. 2-2-1 på dom fem senaste och i senaste matchen förlorade man mot Venlo med 1-2 hemma. 5-3-4 på resande fot denna säsong vilket får ses som klart godkänt då man faktiskt varit bättre borta än hemma denna säsong. 24/27 i mål borta och man är ett av dom lag som gör mest mål på bortaplan i ligan, visserligen är man också ett av dom lag som släpper in mest på bortaplan också. Inga större nyheter i laget förutom att Justiana är avstängd.

FC Eindhoven bör ta tre poäng i denna match, det skiljer en hel del mellan lagen och Helmont har inte mycket att sätta emot FC Eindhoven, man har inga större hot att komma med på något område som skulle kunna störa FC Eindhoven. Det brukar bli ganska målrika matcher när dessa lag möts, och med tanke på hur lagens senaste prestationer sett ut när det gäller mål lär det nog bli en hel del mål i denna match också. Något som även bolagen är mycket medvetna om då oddset för över 2.5 ligger runt 1.40 vilket är löjligt. Jag spelar den raka ettan i denna match, ett roligt sidospel jag också lägger är att vi kommer att få se över 1.5 mål i halvtid vilket betalar 2.06 @ Pinnacle.