Här har jag hittat en mycket spelvärd dubbel. Det ska vara klasskillnad rakt igenom i båda matcherna. Häng på!


Dubbel:
Differange – PSG
(PSG vinner med 2 mål eller fler)
Hearts – Tottenham (Tottenham vinner)
Odds: 2.25 @ Betsson
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.45

Differange – PSG

Klasskillnaden ska vara enorm i den här matchen då Differange spelar i den Luxemburgska ligan medan PSG spelar i den franska högstaligan. Differange tog sig vidare från förra omgången på ett mycket turligt vis då man tog sig vidare trots att man förlorade i två raka matcher. Man mötte Grekiska Olympiakos Volou som som vann två raka matcher med sammanlagt 6-0 och enligt matchrapporter så var det spel mot ett mål och siffrorna borde ha blivit större. Olympiakos Volou blev strax därefter uteslutna från Europa League av UEFA och därmed får Differange en ny chans och nu mot än mer tuffare motstånd. Det finns ingenting som talar för att Differange ska ha en chans här.

Differange är ett uselt lag som hamnade på fjärde plats förra säsongen i den Luxemburgska högsta ligan så då förstår ni nog att laget inte håller någon högre klass. Och ni som ändå inte förstår hur dåliga dom är så mötte ju Elfsborg Fola Esch för ett par veckor sedan. Fola Esch kom på andra plats i den Luxemburgska högsta ligan vilket betyder att man bör vara något bättre än Differange… Man har inlett ligan med 1 oavgjord match och lägger du därtill två raka överkörningar av Olympiakos Volou så förstår ni att formen är allt annat än bra.

Paris SG har satsat stort inför den här säsongen och man räknar med en bra ligaplacering plus slutspel i Europa League. Allt annat vore ett misslyckande för klubben. Man har numera en ganska bred trupp vilket gör att man kommer rotera sina spelare och då passar Europa League perfekt. Därför tror jag man kommer göra allt för att vinna den här matchen så stort stom möjligt för att sedan kunna spela avslappnat på sin hemmaplan med flera unga spelare/reserver som vill visa upp sig och få matchträning.  Man förlorade premiären hemma mot Lorient med 0-1 och senast spelade man 1-1 borta mot Rennes. Man börjar bli mer och mer samspelta och den här matchen bör bli en självförtroende höjare för många då man pliktmässigt ska vinna här med minst 2 mål enligt mig.

Paris SG har ett par skador som stör inför den här matchen men man kommer som sagt rotera friskt mot Differange men jag tror utan tvekan att lagets b-lagsspelare skulle slå Differange utan några bekymmer. Ni ska veta att samtliga spelare i Paris SG är fulltidsproffs som har fotbollen som heltidsjobb medan INGEN i Differange är heltidsproffs. Samtliga spelare har fotbollen som en hobby vid sidan av sina jobb.
Jag har inte hittat någon information om skador hos Differange men jag står fortfarande fast vid att man bör får stryk med 2 mål eller fler här!

Hearts – Tottenham

Hearts har inte inledde sin säsong med att kryssa borta mot Rangers och efter det åkte laget på stryk i två raka mot Motherwell och Dundee United. Nu senast slog man Aberdeen med 3-0 och det var ett steg i rätt riktning men nu väntar tuffare motstånd då ett heltaggat Tottenham kommer på besök. Noterbart från matchen mot Aberdeen är att bortalaget faktiskt var det starkare laget men att Hearts lite turligt kunde sätta 1-0 och efter det tog man över matchen. Tottenhams premiär blev inställd i helgen så lagets spelare bör vara rejält taggade till den här matchen då alla säkerligen är väldigt spelsugna.

Tottenham är väldigt angelägna om att få spela Europa League i år då lagets tränare Harry Redknapp ser det som en chans att lufta sina reservspelare så att även de får speltid denna säsongen. Om man ska lyckas med det så behöver man ett bra resultat med sig härifrån och känslan är att man bör ha en bra chans att få med sig det. På ren grundkapacitet är Tottenham det starkare laget här och även om Hearts kommer försöka få in mål på hemmaplan så tror jag det är Tottenham som vinner då Hearts inte håller så hög kvalité försvarsmässigt vilket Defoe m.fl. bör kunna utnyttja ikväll.

Hearts saknar Medhi Taouil, Kevin Kyle och Calum Elliot här. Man har frågetecken för Eggert Jonsson och Novikovas som kommer testas kort före matchstart.
Tottenham har lite skadebekymmer inför dagens match då man saknar Sando, Placios, Peinaar, Modric, Jenas, Ledley King, Gallas och Alan Hutton. Man har även frågetecken för Tom Huddlestone. Hur som helst så kan man ställa upp med en stark och slagkraftig laguppställning.