Som i min andra rek mellan Kiel och Veszprem så står final-four för dagens attraktion vilket blir hyperintressant. I denna semifinal som spelas i Köln, får vi se ett möte mellan giganterna Barcelona och polska Kielce.  Två lag som kommer från liknande insatser där man vann på både hemma och borta i kvartsfinalsspelen. Barcelona slog ut Zagreb medan Kielce avfärdade Vardar. Skillnaden är dock hur spelet har sett ut och vilka som varit mest övertygande. Mitt tips faller på spelbolagens tippetta. Häng med!

  • Match: FC Barcelona – KS Kielce
  • Spel: FC Barcelona -3,5
  • Odds: 1,71 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18.00

Inleder vi med lite snack om polska Kielce så kan man säga att det gått oerhört bra för detta gäng. Man har spelat en snabb och fartfylld handboll med spelare som har en grym kemi mellan varandra. Det jag syftar på är att man har flertalet spelare från just precis Polen. I kvartfinalsspelen fick man Vardar som motståndare och man visade på klass när man vann med 20-22 samt 33-31. Idag möter man Barcelona som är favoriter till att ta hem hela Champions League och frågan är om man kunde få en värre motståndare. Det vet jag att man inte kunde få och idag tar det tyvärr stopp för detta Kielce.

Över till Barcelona som varit helt fantastiska året igenom och vunnit allt som kommit i ens väg. Spelare som Karabatic, Rutenka, Lazarov samt spanjorerna Entrerios och Sarmiento är bara några spelare som håller absolut världsklass. En bredtrupp med kraftig spets har helt enkelt mosat sitt motstånd. Zagreb som var bland de värre motståndare man kunde få i kvartsfinalsspelen blev inga problem för detta Barcelona då man vann med hela 23-25 och 43-21. Idag tar man sig vidare till finalen!

Så vad blir mitt lir? Barcelona anses vara storfavoriter vilket är helt korrekt. Jag väljer där av en handikappslina på -3,5 som enligt mig verkar vara rimlig. Det man hittills visat håller så pass bra nivå och jag vågar höja insatsen till strax över medel!