VM-kvalet rullar vidare och för Sverige innebär det en resa till Färöarna för match. Givetvis är det en match Sverige ska vinna och jag går på ett målskyttespel på en blågul spelare här. Haka på!

  • Match: Färöarna – Sverige
  • Spel: Mathias Ranégie målskytt
  • Odds: 2,30 @ betsson
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Färöarna är rankade 158 av FIFA och borde givetvis inte vålla några större bekymmer för våra blågula spelare. Man har endast lirat en match hittills detta VM-kval där man fick stryk mot Tyskland med ”bara” 3-0. Tyskland hade nog tankarna på matchen mot Österrike och gick förmodligen inte för fulla muggar där. Färöarna hade tre skott mot mål under matchen och det säger väl det mesta om hur bra detta landslag egentligen är. Kikar vi på truppen är det heller inga stjärnlirare i laget utan det är mestadels spelare som lirar i den inhemska ligan samt några som spelar i Danmark och Norge.

Får han hål på Färöarna?

Sverige ska bara vinna den här matchen och jag tycker man ska göra minst 2-3 mål för att få godkänt. Nu när både Elmander och Toivonen går skadade innebär det förmodligen Zlatan och Ranégie på topp i dagens match, något annat skulle förvåna mig oerhört. Med dessa två forwards kommer försvaret i Färöarna få jobba otroligt hårt, för det kommer nog att segla in ett och annat inlägg när man har den här forwardsuppsättningen. Ranégie som mäter 196cm är otroligt vass på skallen vilket han redan visat för sin nya klubb Udinese där han gjorde ett nickmål på Milan, och nu är det inget försvar av serie A klass han möter och därför tror jag att han kommer göra mål idag. Inte omöjligt att han även får några fina pass från Zlatan som visat att han är en framspelare av världsklass.

Betsson har ett kanonodds på det här spelet tycker jag när man ligger på 2,30 just nu, vi kan jämföra med till exempel bet365 som ligger kring 1,80 för samma spel.

Testar även 0,5/10 units på Ranégie över 1,5 mål – finns till 7,00 hos betsson.

Om Ranégie inte startar matchen så återbetalas insatsen.

/e@sy