Mora krossade Västerås igår och segern var aldrig hotad, riktigt roligt. Idag fortsätter vi på hockeyspåret och jag tror att det ena laget kan ha vänt en negativ trend. Häng med.

Färjestads BK – Brynäs IF
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.73 Expekt
Spelstopp: 2011-01-27 19:00

Färjestad vände en lång negativ trend och vann borta mot Modo senast, med viktiga spelare tillbaka som Sevc och Bastiansen kan det vara dags att vända trenden även hemma. 1-0-4 på dom fem senaste och i tabellen ligger man fyra. 11-3-10 hemma denna säsong och det är dags att putsa till dom siffrorna.

Brynäs tappade segern senast med mindre än två minuter kvar senast mot AIK, Brynäs förlorade till slut matchen efter straffar. Man visade inte allt för mycket senast och kampen kring strecket fortsätter för laget. 2-0-3 på dom fem senaste och man är inte direkt något bra bortalag.

Det är dags att Färjestad vänder även hemma, mot ett mediokert Brynäs ikväll ska det kunna bli full pott ikväll och ännu en skön seger. Färjestad såg betydligt bättre ut senast än man gjort på länge och detta ska man kunna ta. Färjestad brukar ha lätt för Brynäs och ettan testas ikväll.

Lycka till.