Jag har hittat en intressant dubbel på Challenger touren där jag anser att båda favoriterna ska vinna enkelt. Farah har börjat visa bra kvaliteér i singel spelet och Ahlund är en väldigt stabil grus spelare.

  • Matcherna: Farah – Borvanov & Ahlund – Dzumhur
  • Liga: Challenger Aptos & Challenger San Marino
  • Speltips Farah & Ahlund att vinna sina matcher
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Units: 2.5/5
  • Spelstopp: 16.00

Robert Farah är en spelare som har stora dubbel kunskaper men på det senaste året så har han börjat satsa mer och mer på singel, varför vet jag inte men han är en topp spelare inom dubbel. Farah har en väldigt bra serve, bra hårda grundslag och en bra volley. Det han brister på är att han inte har det defensiva spelet för singelspelet så han måste vara på offensiven i denna matchen och det ska han lyckas med då Borvanov inte är någon bra spelare. Jag såg han emot Bemelmans och det skiljer så mycket på spelarna. Borvanov gjorde misstag eller vinnare och 80% av gångerna slutade det med misstag. Skulle Farah returnera okej så kommer han att vinna den här matchen väldigt enkelt.

—————————————————————————————————————————————————————————

Martin Ahlund ifrån Argentina är en toppspelare på Challenger touren på gruset. Han kommer alltid långt i turneringarna och gör en ”aldrig” besviken då han möter en sämre spelare. Ahlund har väldigt bra grundslag för challenger touren och hans top spin på gruset innebär stora problem för dom sämre motståndarna som inte klarar av längre boll dueller mot honom för till slut så kommer misstagen. Dzumhur är en spelare som inte har presterat bra i år och har förlorat mot många sämre spelare än han, Niesten och Pashanski är två stycken mindre bra spelare han har förlorat mot på sistone. Men vi ska ha i åtanke att Dzumhur inte är bättre än så.

Jag anser att både Farah och Ahlund ska vinna enkelt och jag väljer ändå att spela med mindre insats då det är en dubbel och allt kan hända.

Lycka till!

/Lidde