Vi åker vidare mot Nya Zeeland och ATP turnering. Första omgången och jag hittar en intressant vinnare, Young är en duktig amerikan på uppgång som älskar det här underlaget. Falla är en Colombian på nedgång och ”hatar” det här underlaget, då borde vinnaren vara stenklar enligt mig!

  • Speltips – Young att vinna matchen
  • Odds – 1.70
  • Units – 7/10
  • Spelstopp 02.30

Vi åker vidare mot Nya Zeeland och Aucklands ATP turnering. Första veckan var intressant och bjöd på många fina spel, det hoppas vi fortsätter.

Falla är en Colombian som trivs allra bäst på dom långsammare underlagen, t ex grus. Han har inte trycket nog att kunna hålla en hög nivå på hardcourt som det spelas på idag. Hans form är även urusel, jag tittade på hans match mot Dolgopolov och han gjorde misstag efter misstag. Hade Dolgopolov varit bättre hade Falla knappt tagit något game.

Young då, han är en Amerikan som fick sitt genombrott förra året. Han är en hårdslående spelare som sätter press på sina motståndare och han älskar hardcourt, han gick till åttondelsfinal i US Open har jag för mig efter att ha slagit ut Wawrinka i en riktigt bra match. Han kommer in utan att ha spelat någon match men jag är säker på att hans träning har utvecklat han ännu mer och han kommer vara ännu bättre i år än förra året.

Young vinner för att han är en mycket bättre spelare på det här underlaget och är en bättre spelare grunden också.

Lycka till!

/Lidde