Falkenberg ångar på och trivs på sin hemmaplan medan Ängelholm har stora bekymmer för dagen. Utången känns stenklar här och jag tvekar inte! Häng på!

 
Falkenberg – Ängelholm

Spel: 1
Odds: 2.25 @ Betsson
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Båda lagen gick vidare i Svenska Cupen i helgen efter uddamålssegrar mot enklare motstånd. Inget som imponerar men värt att nämna. I ligaspelet är Falkenberg som dag och natt på hemmaplan/bortaplan. Man trivs utan tvekan allra bäst hemma i Falkenberg där man har 5-2-2 som resultatrad och 19-11 i målskillnad. Hemmaformen är dessutom riktigt bra då man ståtar med 5 raka utan förlust varav 4 av dem slutat med seger. I lagets två senaste hemmamatcher har man kört över serietvåan BP och serietrean Halmstad med 3-1 i båda matcherna och det imponerar starkt. Nu möter man ytterligare ett lag från toppen när seriefemman Ängelholm kommer på besök men Ängeholms form är allt annat än bra…

Ängelholms form är som sagt helt värdelös då man har 3 raka förluster mot Halmstad och bottenlagen Värnamo och Trelleborg. Målskillnaden på dessa 3 matcherna är 1-10 och tilläggas bör att de största förlusterna var mot bottenlagen… På bortaplan har man 2-4-3 som resultatrad och senaste bortamatchen var mot jumbon Värnamo och den förlorades med hela 4-0! Nu möter man ett hemmastarkt Falkenberg och det kommer bli tufft.

I de införrapporter jag läst om matchen så har jag inte hittat någon information om betydelsefulla skador i något av lagen. Inga av lagen har några avstängningar att bekymra sig över.

En sak till som talar för Falkenberg är att man kommer få ett stort hemmastöd då man har fri entré till den här matchen och det väntas flera tusen till matchen!