Ännu ett spel hämtat från Carling Cup, där League One-laget Exeter idag gästas av Premier League-laget Liverpool. Ska hemmalaget ta en oväntad seger, eller kommer Liverpool att göra vad som förväntas, och vinna komfortabelt?

Match: Exeter – Liverpool
Tips: Liverpool -1 (3-vals)
Odds: 1,95 @ Betsafe
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 2011-08-24 20:45

Analys:

Exeter harvar för tillfället i League One, serien under Championship i det engelska seriesystemet. Så här långt har man endast tagit en poäng, alltså spelat oavgjort en match och förlorat resterande tre matcher av de fyra omgångar som hittills spelats. Man har under dessa matcher dessutom endast gjort ett enda mål framåt. Man väntas idag ställa starkast möjliga trupp på banan, men jag tvivlar starkt på att det ska spela någon roll…

Liverpool inledde seriespelet med ett X hemma mot Sunderland, i en match som man kanske borde ha vunnit sett till matchbilden och chanserna som skapades. I helgen som var så mötte man Arsenal borta, där man segrade med 2-0 efter att Arsenal drog på sig ett rött kort. Idag räknas bl.a. spelare som Meireles, Rodriguez och Spearing starta matchen, offensiva kuggarna finns inte bekräftade ännu såvitt jag vet. Carroll, Suarez och Kuyt finns dock med i truppen, och jag tror att i allafall 2/3 av dessa herrar kommer att få speltid.

Eftersom Liverpool missade Europaspel i år så är de engelska cuperna enda chansen till en titel, då jag inte ser dem som en utmanare till Premier League-segern. Med tanke på Exeters svaga inledning och att Liverpool kommer med en stark trupp, så tror jag att bortalaget gör processen kort, ska vi säga 0-2/0-3?

God spellycka!