MAXINSATS! Två formstarka lag som drabbar samman här i en tuff match. Everton ligger femma i Premier League medan Swansea ligger på nionde plats och det får ses som väldigt bra för dessa lagen. För mig är ett spel givet här och jag kliver in med MAXINSATS!


Everton – Swansea

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80 @ William Hill
Insats: 10/10
Spelstopp: 16.00

Jag kan börja den här reken med att säga att Everton numera är uppe i 18 raka matcher där båda lagen har gjort mål i matchen vilket är helt sjukt. Bara det gör den här reken spelvärd alla dagar i veckan! Motståndarna Swansea öser in mål för dagen och har gjort 2 mål i 4 matcher i rad nu och då ska man veta att man mött Arsenal på hemmaplan, Chelsea och Fulham på bortaplan!!

Everton går riktigt bra i ligaspelet och placerar som sagt på femteplats i tabellen. Man har 1 förlust på de 9 senaste matcherna och den förlusten kom på hemmaplan mot giganten Chelsea där man förlorade med 2-1 men som man lika gärna kunde ha vunnit om man haft turen med sig. Man har hur som helst formen på topp i mina ögon. Man gör starka insatser offensivt samtidigt som lagets defensiv ofta slarvar vilket bäddar för mål åt båda hållen även i den här matchen.

Motståndarna Swansea har även dom väldigt bra form för dagen.  På lagets 6 senaste matcher har man kryssat mot Man United, Arsenal, Aston Villa, Reading och man har slagit Chelsea och Fulham på bortaplan! Matcherna mot Arsenal och Chelsea har varit i FA-cupen och ligacupen men de har mött starka lag. Senast slog man Chelsea med 2-0 på Stamford Bridge efter en väl genomförd match. Swansea ser urstarka ut för dagen och den här matchen kan sluta precis hur som helst!  


Michu i Swansea har minst sagt formen på topp då han öser in mål för dagen! Han ligger delad trea i Premier Leagues skytteliga och han gjort mål i lagets två senaste matcher mot Chelsea och Arsenal.

Everton har stort frågetecken för vänsterbacken Leighton Baines här och kan han inte spela är det ett stort avbräck för laget. Man får utöver honom klara sig utan försvararen Tiggert och mittfältaren Gibson.
Swansea har inga nya skador att oroa sig utan får fortsatt klara sig utan Neil Taylor. Lagets tränare har aviserat att man förmodligen kommer 1-2 spelare med tanke på det tuffa matchandet laget haft.