Det lönar sig att följa oss på spelaspel! Jag har varit rätt ute i 10 raka spel nu och 46 Units har spelats in. Ikväll tror jag starkt på ett spel när Everton drabbar samman med United i deras premiär!


Everton – Manchester United
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 21.00

Everton har värvat offensivt och man känns starkare än på många år och det ska bli väldigt roligt att följa dem i år. Man drabbar samman med tuffaste motståndet redan i premiären men man har hemmafansen i ryggen och då kan man uträtta stordåd.
United är år efter år vassa i sin offensiv och förra säsongen gjorde laget 89 mål framåt på 38 matcher och till denna säsongen har man värvat offensivt och man känns ännu starkare framåt.

Everton har tappat Cahill, Yobo och nyligen även talangen Jack Rodwell men har i gengäld värvat in Naismith, Peinaar och nyligen även forwarden Mirallas från Olympiakos. United har värvat in japanen Kagawa och superförvärvet Robin Van Persie och det känns som ruskigt starka värvningar.

Everton är ett utpräglat defensivt starkt lag men har på senare år även fått igång offensiven. Man har försvaret intakt och inga nyförvärv har gjorts på den fronten. Nu är det premiär och det är mycket nerver och man möter ett sylvasst United och känslan är att man vill framåt för man vill visa sina hemmafans att man är att räkna med i år. Det kan medföra risker som Van Persie och Rooney lär ta tillvara på omgående.

Uniteds offensiv känns sylvass med Kagawa, Young, Nani och Valencia att välja mellan på kanterna. Man har en extremt bred trupp med många duktiga spelare att välja mellan och det är framförallt offensivt laget känns starka. Anfallet med Robin Van Persie och Wayne Rooney måste vara ett av Premier Leagues bästa och som avbytare finns Hernandez och engelska landslagsanfallaren Danny Welbeck. Defensiven är givetvis värdsklass men vi har alla sett vilka misstag De Gea kan göra i målet och i en premiär är det mycket nerver och många viljor på planen vilket kan medföra dumstridiga beslut även av världsklass spelare som kan öppna upp bakåt.

Den här matchen känns helt öppen mellan två starka lag varav United är stora favoriter. Men Everton är långt ifrån ofarliga, inte minst på sin hemmaplan där man trivs riktigt bra! Nu är det som sagt premiär och då kan det svänga ordentligt! Förra säsongen vann United med 1-0 här men före det har matcherna slutat 3-3 och 3-1 till Everton. Känslan är att det kommer sluta 2-1, 2-2 eller 1-2. Jämn match med många mål tror jag på!