Mycket intressant Europatips med enbart matcher från Champions League, 8 matcher idag och 5 stycken imorgon. En del favoriter är redan klara och luftar rejält i trupperna. Är man med på noterna som spelare, ja då går det att hitta några rejäla skrällar! Idag spelar jag ett reducerat system.

1. Chelsea – Valencia 1×2

Direkt avgörande match om fortsatt spel i CL, för Chelsea räcker det med en poäng för att gå vidare. Valencia har knallform och kan absolut inte räknas bort här. 1-1 slutade förra mötet på Mestalla. Valencia måste gå för en seger och 15% på en bortavinst kan man inte blunda för.

2. Genk – Leverkusen 1×2

Genk är helt avhängda och har inte en chans på en tredjeplats, vilket inneburit spel i Europa League. Leverkusen spelar endast för en gruppseger då man redan säkrat avancemanget. 75% på tvåan är för högt så jag tar med ettan och krysset här, ynka 6% på ettan!

3. Dortmund – Marseille 1

För att Dortmund ska ta sig vidare behöver man en rejäl portion tur, Arsenal måste bland annat ta poäng i Grekland. Jag tror inte Dortmund tar sig vidare, men man ger iallafall sig själva chansen här. Full fart framåt från start, med bra stöd från läktarn som vanligt. Detta vinner man!

4. Olympiakos – Arsenal 1

Arsenal redan klara gruppsegrare, så ikväll vilar man en mängd spelare. Van Persie, Song och Walcott är bara några av alla stjärnor som vilas. Olympiakos måste ha en vinst här, och det tror jag man fixar mot ett b-betonat Arsenal. 43% spikar jag gärna till!

5. Apoel – Shakhtar 1×2

Apoel har redan säkrat avancemang, samtidigt som Shakhtar är jumbo och utan chans på spel i varken CL eller EL. Men Apoel är inte ett bra lag och jag ser mycket väl att bortalaget kan skrälla idag. Endast 18% på tvåan i nuläget. Här kör jag en helgardering.

6. Porto – Zenit 1×2

Avgörande match om vilka som ska följa med Apoel vidare i CL. Porto har inte alls imponerat på mig i år och jag ser ett riktigt bra värde i tvåan, som just nu har futtiga 9% på sig. Zenit tar sig vidare med ett kryss, samtidigt som Porto måste ösa på framåt och blotta sig. Jag helgarderar här då det kan sluta hur som helst.

7. Barcelona – Bate 1×2

Barcelona har sjuka 91% på sig just nu. Kanske inte sjukt om man ställt upp med ett hyfsat lag, men idag spelar man med ett rent b-lag eftersom man redan är klara gruppetta. Man ställer över hela 13 (!) spelare, bla Messi, Villa, Iniesta, Xavi, Fabregas.. ja i stort sett ALLA. Bate behöver en vinst här för att kunna ta sig till EL, och jag tror man kommer gå för det. 7% på krysset och 2% på tvåan, jag helgarderar här!

8. Plzen – Milan 1×2

Milan redan vidare så man vilar rätt många nyckelspelare idag. Plzen behöver minst ett kryss för att säkra spel i EL. Oviss match som kan sluta hur som helst, så jag helgarderar ännu en gång.

9. Man. City – Bayern 1x

City måste verkligen vinna här för att ha en chans på vidare spel i CL, samtidigt måste man hoppas på att Napoli tappar poäng i Spanien, annars är det färdiglekt för miljardbygget i CL. Bayern har redan säkrat förstaplatsen och luftar nog en del spelare här. 1x räcker långt här tycker jag.

10. Villarreal – Napoli 1×2

Villarreal utan poäng och spelar endast för sin heder här, både Cani och Nilmar är tillbaka vilket är viktigt för u-båtarna. Napoli har inga avbräck och mönstrar i stort sett samma elva som i urladdningen mot City. Här borde motivationen räcka till att man segrar, men jag slänger med alla tecken trots detta. Villarreal kan spela avslappnat och har offensiv kraft tillbaka.

11. Inter – CSKA Moskva 1×2

Inter klar gruppetta och har ingenting att spela för, man har även en hel del skador och har spelat dåligt på slutet. CSKA måste vinna för att ha chansen på avancemang, helgardering!

12. Lille – Trabzonspor 1

Direkt avgörande match om vilka som ska ta sig vidare, Lille måste verkligen vinna den här, samtidigt som det kan räcka med ett kryss för turkarna. Lille har bra form och kommer från tre raka vinster i CL och liga. Här kommer man sätta full fart från början och man är det bättre laget av dom två, bra spik!

13. Basel – Man. United x2

Jag hade inte trott på att United skulle tvingats åka ner till Basel för att säkra avancemang, men nu är vi här. United måste ta en pinne för att spela vidare i CL, och jag både hoppas och tror man fixar detta. United hör hemma i CL! Faktum att man kan spela på krysset gör att jag spelar x2 här, det borde räcka.

Det här reducerade systemet innehåller 8 hela, 2 halvor och 3 spikar. 13 rätt på ramen innebär en garanti på minst 11 rätt. 324kr kostar detta hos SvS.

Tycker man att detta är för mycket pengar att spela för skulle jag råda er att gå med i ett bolag på svenskaspel. Mycket bra alternativ för att öka chansen att vinna, utan att betala allt för stora pengar.

/e@sy