Det har varit en riktigt bra vecka med fyra vinster, en void och en förlust ger oss +41.6% i ROI. Nu laddar jag för en ny vecka i Barcelona och har fastnat för en match som spelas på tisdag, är rätt övertygad om att Estrella hänger på bra i denna match.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Barcelona
  • Match: Estrella – Thiem
  • Spel: Estrella +5.0
  • Odds: 1.68 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11:00

Det är ingen tvekan om att detta är Estrella’s bästa säsong hittills, han går och vinner en titel och tar sig till andra rundan i en Masters där han olyckligt nog fick lämna på grund av känningar i axeln. Han har i år åtta vinster och tre förluster, det är ett riktigt bra facit och man ser hur säker han är på banan. Blev faktiskt lite förvånad efter att ha sett honom i Houston och så går han och sopar banan mot Bolelli i två raka set! Jag har väldigt svårt att se att Thiem som har haft en liten halvknackig inledning ska fullkomligt mosa Estrella som håller en hög nivå för tillfället och kan absolut matcha österrikaren. Serven och hans offensiva grundslag kommer göra det kämpigt för Thiem, det är dessa egenskaper han hanterar bäst för tillfället och kan sätta stor press. Han har även en alldeles duglig defensiv vilket han kommer behöva plocka fram på tisdag.

Förra året gick han till tredje rundan i Barcelona men ett bra spel men det var en lätt lottning efter kvalet. Det var Stepanek, Granollers samt Giraldo som han fick möta i huvudturneringen och det var ingen större skräll direkt. Nu har han likt förra året spelat dålig tennis vilket har gjort att han inte tog sig förbi första rundan i Monte-Carlo. Han åkte alltså ut mot Pouille med huvudet före, 6-4 6-4 blev det! Thiem har inga speciella egenskaper som Estrella inte kan hantera utan jag är relativt övertygad om att det blir en mycket jämnare match än vad marknaden tycker.

Estrella’s axel verkar det inte vara några som helst problem med heller utan verkar ha läkt och inget jag är orolig för!

Estrella +5.0@1.68 är taget alla dagar i veckan!