En av årets största besvikelser emot en av årets raketer, Sijsling emot Estrella och här borde Estrella nog vara favorit.

  • Matchen : Estrella – Sijsling
  • Liga : US Open
  • Speltips : Estrella att vinna matchen
  • Odds : 2.30 @ bwin
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 19.00

Victor Estrella ifrån Dominikanska Republiken är en spelare som inte hade gjort så enormt mycket väsen av sig förrän i år. För ungefär ett år sedan var han rankad 386:a i världen och nu är han rankad 80:e och det kan fortsätta uppåt för hans del. Victor har ett lurigt spel, en rätt så bra första serve och ett bra grundspel som passar spelare som inte är allt för komfortabla vid baslinjen. Han har spelat bra på hardcourt i år, han har slagit spelare som Gasquet, Kamke, Lopez och var riktigt nära att vinna över Tomic i semifinalen i Bogota (Tomic som sedan vann turneringen) men föll i ett avgörande tiebreak.

Igor Sijsling ifrån Holland är en spelare som har rasat totalt i år och jag vet ärligt talat inte vad han håller på med. Han har förlorat 14 av sina 17 senaste matcher emot top 100 spelare i världen och det är helt otroligt dåligt. Sijsling har dessutom inte vunnit en Grand Slam match sedan Wimbledon och har då alltså förlorat i fem raka första omgångar av Grand Slams. Sijsling har normalt sett en bra serve men han har inte visat upp det i år och har på det varit otroligt dålig från baslinjen och gör misstag på misstag.

Jag tycker att bolagen övervärderar Sijsling pga att han har varit bra förut, men i år så har han alltså förlorat 14/17 matcher emot top 100 spelare och jag tror det blir 15/18 efter idag.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess och jobba in spelen med mig!