Årets ATP final är över men vi har kvar årets Challenger Tour Final och i den första matchen ställs Estrella emot Gonzalez på gruset i Brasilien.

  • Matchen : Estrella – Gonzalez
  • Liga : Challenger Tour Finals
  • Speltips : Estrella att vinna matchen
  • Odds : 1.80 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

 

Victor Estrella ifrån den Dominikanska Republiken har haft ett otroligt bra år bakom sig och att han ställer upp på Challenger Tour finalen betyder bara att han är mer spelsugen och vill plocka hem mer poäng/pengar. Estrella håller nog bra kvalité att spela på ATP touren och det har han gjort i år också. Han har gjort bra på grustet i år och har 21 vinster och 8 förluster. Victor chockade egentligen tennis världen med sitt spel i år, en relativt bra första serve som också biter på gruset och sedan offensiva grundslag, speciellt på forehanden men han kan också spela defensivt vilket jag dock inte tror att han kommer göra i denna matchen.

Maximo Gonzalez ifrån Argentina har också haft ett bra år däremot så har han inte spelat bra på slutet av året och tror Maximo den gamla är trött i kroppen nu. Sedan han kom till semifinal i ATP turneringen i Kitzbuhel så har han 8 förluster och 4 vinster och dessa fyra vinster kom inte emot spelare som har något i en Challenger Tour final att göra. Han ställde upp förra veckan i en Challenger i Colombia och tog endast 4 games emot Arguello, inte den bästa uppladdningen inför CH finalen och jag tror inte såpass mycket har förändrats över en vecka.

Jag anser att Estrella är en bättre spelare än Gonzalez speciellt om man tittar till hur Maximo har spelat dom senaste månaderna.

Lycka till!

/Lidde