Tidiga matchen i Spanien denna Söndag kan bli en riktig höjdarmatch då Espanyol – Valencia ställs mot varandra. Två anfallsglada lag som mer än gärna vill ta sig framåt i planen. Kan detta sluta på mer än ett sätt? Skulle inte tro det!

  • Match: Espanyol – Valencia
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1.70 @ expekt
  • Insats: 8/10
  • Spelstopp: 12:00

Espanyol har en plats i Europa inom räckhåll men måste nog vinna här för att den drömmen ska leva vidare. Man är i nuläget endast fyra poäng bakom Osasuna på en sjätteplats, men det är många som är med och krigar om europaspel. Espanyol har dock gjort riktigt bra matcher på hemmagräset på senaste tiden och blir definitivt att räkna med här. Senast på hemmaplan spelade man 2-2 mot Sociedad i en match som man absolut borde vunnit sett till chanser. Kikar vi på lite målstats så har Espanyol fem raka hemmamatcher som gått över linan 2,5 mål, noterbart är även att man släppt in mål i samtliga fem matcher. Detta beror till största del på att man släpper loss rejält och anfaller på bred front, samtidigt som då defensiven självklart blir lidande.

Till dagens match har man avstängningar på Forlin och Coutinho, i övrigt ser det bra ut i truppen.

Får Espanyol jubla högst idag?

Valencia innehar en CL-plats för tillfället och vill nog helst hålla sig där uppe. Formen är det heller ingen fel på och man kommer från en säker 4-1 vinst i veckan mot Vallecano. Man är även ett av få lag i ligan som är lika bra på hemmagräset som på resande fot, man har faktiskt bara torskat fyra bortamatcher denna säsong och gör oftast mål i dessa matcher. Nu gick man förvisso mållösa senast mot Real Madrid, men det fanns bud på både ett och två mål i den matchen. Det finns anfallskraft i det här laget och jag tror dem stänker in ett här!

Saknas gör målkungen Soldado som går skadad, i övrigt ställer man upp med samma lag som senast mot Vallecano.


Kan bli en riktigt trevlig match detta med frejdfull anfallsfotboll. Espanyol kommer förmodligen pressa på ordentligt när det vankas hemmaplan, och detta är säkerligen något som Valencia kommer utnyttja. Båda lagen att göra mål känns riktigt bra!

Testar även över 2,5 mål i matchen till 1.90 hos expekt, 4/10 units satsas.

Tror även Espanyol tar detta och kör 2/10 units på 1:an, 2.95 hos expekt.

/e@sy