Ganska ointressanta matcher denna lördag men Espanyol – Valencia tycker jag har alla förutsättningar till att bli en underhållande match. Espanyol som är inne i en riktigt bra formkurva och ett Valencia som slåss om en fjärdeplats i tabellen.

  • Match: Espanyol – Valencia
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Espanyol är som sagt inne i en väldigt fin form för tillfället och är obesegrade i tre raka matcher nu där man tagit två fina bortavinster mot Malaga samt Osasuna. Man har ett spel som jag helt klart tycker lämpar sig bättre på bortagräs då man är otroligt kontringsskickliga med en nysnaggad Sergio Garcia i spetsen, det visar sig även i tabellen då man är det sjunde bästa bortalaget i ligan. Hemma på Cornellá-El Prat har man väl inte direkt varit dåliga under säsongen men man har släppt till lite för många mål i sin iver att gå framåt. Nu ställs man mot ett offensivt skickligt Valencia och då tror jag inte man kommer hålla någon nolla.

Hemmalaget har endast Longo på skadelistan, annars ser det väldigt bra ut.

Valencia vann senast mot Valladolid med 2-1 hemma på Mestalla och det innebär att man precis som Espanyol kommer in här med tre förlustfria ligamatcher i ryggen. Nu hade man en otrolig tur senast mot Valladolid där man släppte in mål trots en man mer på planen och till slut kunde avgöra på stopptid där Jonas knoppade in segermålet. Försvarsspelet såg inte alls särskilt bra ut i den matchen och håller det inte mot ett lag som Valladolid så kommer man få problem mot ett offensivt skickligt Espanyol. Valencia har inga finare siffror på bortagräs och man har endast hållit nollan intakt två gånger på resande fot den här säsongen i ligaspelet, jag tror knappast det blir en tredje gång här.

Valencia har inga större avbräck alls i laget.


Det kan bli en bra match detta då Espanyol kommer ha lite mer boll än vanligt och förmodligen även blotta sig mer i försvarsspelet. Båda lagen gör mål känns som ett väldigt vettigt spel till 1,80 hos bet365, insatsen blir strax över medel.

Testar även 2/10 units på över 2,5 mål i matchen – 2,00 @ bet365

Dessa två lag brukar kunna bjuda på en hel del mål när dom möts där de fem senaste matcherna har klivit över linan 2,5 mål. Letar man målskytt är Verdú alltid intressant till ett fint odds, tar de flesta frisparkarna och även straffar.

/e@sy