Många fina matcher i Spanien idag och en av dessa är Espanyol – Betis. Ena laget saknar sina två ordinarie mittbackar här och det innebär förmodligen att man släpper in ett par mål idag.

  • Match: Espanyol – Betis
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 2,10 @ expekt
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Espanyol har öppnat väldigt bra i ligan där det offensiva spelet sett riktigt vasst ut. Man började med att kryssa borta mot Celta Vigo (2-2) för att sedan köra över Valencia fullständigt på hemmaplan med 3-1. Jag trodde faktiskt att Espanyol skulle få det tufft i år men fortsätter man spela på det här viset så kommer man hamna högt upp i tabellen. Men samtidigt som offensiven är väldigt bra så läcker man en del bakåt och det är något som givetvis inte håller match efter match. Men nu gäller det att man ska få in minst två bollar i mål och det tror jag man fixar på ett skadeskjutet Betis. Framåt har man Pizzi, Simao och Sergio Garcia som står för en hel del speed, sedan har man Stuani som spjutspets som är otroligt stark i luftrummet, ett recept som jag tror blir lyckat idag.

Hemmalaget saknar idag Victor Alvarez och Capdevila.

espanyolgarcia

Real Betis har inte fått någon smakstart på ligan då man samlat på sig två förluster på lika många matcher. Första förlusten mot Real Madrid är inget att säga om och där spelade man dessutom en väldigt bra fotboll tycker jag. Men senaste matchen mot Celta Vigo var ingen höjdare där man fick stryk med 1-2 till slut. Man skapade en hel del chanser men samtidigt så släppte man också till en hel del bakåt, något som inte kommer hålla mot ett offensivt skickligt Espanyol. Spelet känns dessutom extra bra när Betis idag saknar både Perquis och Paulao på mittbacken. Dessa två är ordinarie i vanliga fall och där kommer man få problem idag då Figueras och Amaya förmodligen slängs in i hetluften.

Förutom Perquis och Paulao så saknas även skyttekungen Ruben Castro hos bortalaget.


Det kommer bli åka av idag och jag tror hemmalaget kommer skölja över Betis precis som man gjorde mot Valencia. Det här spelet hade varit bra mot ett ordinarie Betis men nu när bortalaget saknar sina två ordinarie mittbackar så tycker jag saken är klar här. Hemmalaget över 1,5 mål spelas med en högre insats!

/e@sy