Lunchmatchen denna söndag hämtar vi från Cornellá-El Prat där ett formstarkt Espanyol tar emot formsvaga Granada. Jag har hittat ett målskyttespel till ett väldigt fint odds som bara måste testas.

  • Match: Espanyol – Granada
  • Spel: Verdú målgörare
  • Odds: 4,33 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 12:00

Joan Verdú är en viktig spelare för Espanyol där han huserar precis bakom Sergio Garcia i anfallet. Han kommer ofta till fina lägen i matcherna då han är otroligt smart och tar väldigt bra löpningar. Säsongen hittills har varit strålande från den 29-åriga spanjoren där det blivit hela 9 mål på 30 matcher, på det är han faktiskt laget bästa målskytt denna säsong. Han är lagets första straffskytt och han tar även hand om alla farliga frisparkar i närheten av straffområdet, något som inte direkt minskar chanserna för det här spelet att sitta.

Formen är väldigt god och han kommer in här med mål i två raka matcher då han först nätade i 3-3 mötet mot Valencia och nu senast gjorde han även mål i 2-0 vinsten borta mot Getafe. I dagens match stöter man på formsvaga Granada som släppt in en hel del mål på slutet, och jag tror därför att hemmalaget kan göra en 2-3 mål här. Verdú kommer som vanligt få en del fina lägen och har han bara ställt in siktet så tror jag vi får se måljubel från hans sida.

Bet365 betalar fina 4,33 för det här spelet och det får sig en insats av den lägre graden.

Testar även två andra spel i matchen:

Espanyol över 1,5 mål – 2,10 @ bet365 – 5/10 units

Verdú tvåmålsskytt – 29,00 @ bet365 – 0,5/10 units

/e@sy