Båda lagen har motivationen då Europaspel står på spel. Jag har det klart för mig och spelar. Häng med.

Espanyol – Atlético Madrid
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.88 Pinnacle
Spelstopp: 2011-04-17 21:00

Espanyol har inte alls gått bra senaste tiden, mycket kan förklaras med att man saknar spelare på viktiga positioner. 1-1-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en åttonde plats endast en poäng bakom Madrid. 10-0-5 hemma denna säsong.

Atlético Madrid har sett pigga ut senaste tiden och senast körde man över Sociedad med fina 3-0 hemma. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjätte plats. 5-3-7 borta denna säsong och man gör en hel del mål för dagen.

Båda lagen jagar Europaspel platser i tabellen och det ser mest troligt ut för Atlético Madrid än för Sociedad som har en usel form. Sociedad gör inte så mycket mål för dagen men släpper stundtals in en hel på grund av problem i försvaret. Det är just på mitten och i försvaret som problemen sitter och framåt ska det fungera även om det inte sett så ut senaste tiden. Atlético Madrid har varit riktigt pigga framåt senaste tiden och man gör en hel del mål i sina matcher. Jag tror vi kommer att få se en hel del mål i denna match vilket för att jag kommer att lira över 2.5, det skulle inte förvåna mig om vi har två mål redan i halvtid.

Lycka till.