Denna helg bjuder endast på två elitserie matcher varav en mellan två lag som bara förlorat, nämligen Eskilstuna Guif och Ricoh. Ricoh som åkte på torsk mot ett svagt Skövde i premiären, ska försöka hämta sig mot ett Guif som verkligen inte kommit upp i nivå. Lagen emellan är det inget snack om vilka som erhåller högre kapacitet. Trots den usla starten så tror jag man bara kör över Ricoh och hemmafansen kommer säkerligen vara nöjda när domaren blåser i slutpipan. Häng med!

  • Match: Eskilstuna Guif – Ricoh HK
  • Spel: Eskilstuna Guif över 26,5 mål
  • Odds: 1,76 @ unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med Ricoh så måste man vara nöjda med att fortfarande vara kvar i elitserien efter det kassa kvalet man gick igenom. Här står man igen och spelar ännu en elitserie säsong vilket är fantastiskt för en sådan liten klubb. Spelar man dock som senast i premiären mot Skövde så lär denna resa ta slut snabbt. Tekniska misstag, massa slarv och ett dåligt skytte slutade i en 18-21 förlust. Idag ställs man mot Guif som är ett topplag och som alltid är med uppe i toppstriden. Jag kan inget annat än att tro att man inte räcker till. Med tanke på ens senaste prestation lär detta gå undan och jag hittar ett fint tips.

Över till Guif som jag tror ingen förstår vad fan som händer. Två förluster på två matcher varav en på hemmaplan där man förra året knappt torska en match. Man har verkligen inte nått upp i nivå och flertalet spelare behöver höja sig utifall man inte vill hamna efter redan i starten, då man bland annat tippade sig själva till att vara med i kampen om första platsen. Ricoh är ett perfekt mellan motstånd där man lätt drar upp sitt självförtroende och jag tror man krossar idag. Hemmaplan och när man äntligen känner att det går bra så lär det rinna undan.

Så vad blir mitt lir? Guif är storfavoriter väljer jag en annan intressant lina. Hemmalaget att göra över 26,5 mål erbjuder ett odds på över 1,70, vilket i mina ögon är riktigt fint och jag höjer insatsen till strax över medel!