Denna söndagen bjuder på Elitseriematcher och jag har hittat ett fint lir i ett möte mellan Guif och Redbergslid. Redbergslid som är obesegrade i sju raka matcher, kommer från en fin vinst mot Sävehof medan Guif även dem är på väg uppåt och har plockat en del poäng på slutet. Oddsfördelningen har blivit helt fel satta och Guif är helt plötsligt stor favoriter? Enligt mig är man inte bättre på något sätt, och enda som är till fördel är hemmaplan. Jag väljer att ta ställning och får ett riktigt bra odds. Häng med!

  • Match: Eskilstuna Guif – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK rak vinst
  • Odds: 2,80 @ Bet365
  • Units: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med Guif så har man tagit ikapp de förlorade poängen i början av säsongen, och ligger nu på en slutspelsplats. Senast vann man mot Karlskrona, knappt men säkert, och självförtroendet är stigande. Dock har man bara mött enklare motstånd och att formen ska vara på topp är jag inte så säker på. Jag tycker det saknas glöd och lite jävlar anamma i detta gäng jämfört med föregående år då man varit fantastiska. Idag ställs man mot Redbergslid som är tabelltrea, med all rätta, och att man då ska anses vara favoriter håller jag inte med om. Min första tanke om matchen var att detta blir seger för Redbergslid och jag håller fast vid det.

På andra sidan står Redbergslid som bara fortsätter att imponera. Sju raka matcher utan förlust mot bra motståndare är inget att leka med. Senast läxade man upp Göteborgskollegan Sävehof på hemmaplan och visade ännu en gång varför man ska vara med uppe i toppen. Det är dock inte bara på hemmaplan man varit lysande. Inom ramen av dessa sju obesegrade matcher har man slagit Lugi samt Ystad på borta mark. Idag möter man som sagt Guif och jag hittar inga frågetecken utan väljer att gå rakt ut och spika!

Så mitt lir blir alltså Redbergslid rak vinst mot Guif. Att det erbjuds ett odds på hela 2,80 tackar jag för och höjer insatsen till strax över medel!