Final i WTA turneringen i Madrid på ”smurfgruset” är Errani/Vinci fortsätter att imponera. Dom här kommer vara rankade etta i världen vid säsongens slut, det törs jag säga. Makarova/Vesnina har tagit sig till final genom lätt lottning vilket dom kommer få känna ikväll då dom får möta ett av världens bästa dubbelpar. Dom kommer vara ur tempo och deras volleyspel är för dåligt för att kunna hota italienarna ikväll. Jag kommer att köra ett maxspel!

  • Matchen: Errani/Vinci – Makarova/Vesnina
  • Liga: WTA Madrid
  • Speltips: Errani/Vinci att vinna matchen
  • Odds: 1.57 @ bet365
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 20.30

Errani/Vinci från Italien har börjat kliva fram som världens bästa dubbelpar enligt mig, dom vinner ”alltid” och dom har till exempel 12-0 i matcher på grus varav ett tappat set och det var emot Kirilenko/Petrova som är ett otroligt bra dubbelpar dom med. Errani/Vinci är singelspelare från grunden men är riktigt bra i dubbel också som sagt. Båda har väldigt bra returer och helt okej volleyspel men det är mest returspelet dom lever på, dom som servar måste hålla otroligt hög klass för att inte lyckas bli brutna och det tycker inte jag motståndare i dags läget har.

Makarova/Vesnina har kommit till final i en ren slump skulle man kunna säga. Dom har fått möta ett par ”dåliga” dubbelpar och slagit dom och via det tagit sig till final. Dom kommer idag att få känna på vad bra dubbelspel är och tempo i det också. Dom måste hålla en otroligt hög nivå för att kunna hänga med i något set och dom har inte den formen just nu för att kunna göra det. Makarova har en okej serve men det räcker inte då hon inte har spelet i sig. Vesnina har en svag serve men okej spel, räcker inte heller.

Jag tror att Errani/Vinci vinner i raka set på sitt favorit underlag och att dom vinner turneringen men jag väljer raka spelet för jag vill livrem och hängslen idag!

Lycka till!

/Lidde