Här hittar jag en dubbel som jag tycker är mer än spelvärd, jag spelar väldigt hårt på detta. Sara Errani från Italien har blivit liten av en favorit på WTA touren för mig, hon spelar alltid för att krossa och för det mesta så gör hon det. Lindstedt/Tecau är ett av världens bästa dubbelpar och ska klara denna uppgiften med bravur då det är lillebror Djokovic. Kika in!

  • Matcherna: Errani – Czink & Lindstedt/Tecau – Djokovic/Tosic
  • Ligor: WTA Budapest & ATP Belgrad
  • Speltips: Errani 2-0 + Lindstedt/Tecau 2-0
  • Odds: 1.70 @ bet365
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 13.30

 

Sara Errani från Italien har grus som sitt favorit underlag och då är det väll tur att det spelas på det underlaget när hon går in för att Melinda Czink som ska bli en mumsbit för den kära Errani. Errani spelade mot Mandy Minella som är rätt så underskattad spelare, såhär såg statistiken ut i den matchen för Errani.

20/28 vunna första servar

9/17 vunna andra servar

4/5 räddade breakbollar

4/10 vunna breakbollar

6-1 6-1 slutade matchen.

Det är starka siffror för att vara grus och speciellt för att vara WTA som det är så mycket break i. Czink är en sämre spelare än Minella och hon hade stora problem emot en 350 rankad tjej från Bosnien.

———————————————————————————————————————————————————–

Lindstedt/Tecau kommer ifrån att ha vunnit en turnering förra veckan i Bucharest. Dom visade att dom kunde spela grus tennis när dom kom igång och det gjorde dom i slutet av turneringen. Dom är rankade 4:a i världen och är ett av världens bästa dubbelpar. Dom går in för att möta Marko Djokovic, Novaks lillebror som spelar med Goran Tosic. Ingen av dom har etablerat sig på singeltouren och är bara med i dubbel turneringen för att dom ska kunna ha någon serb att titta på en dag extra för här har dom inget att göra, ingen av dom kan spela dubbel och detta ska sluta väldigt enkelt till Lindstedt/Tecuas fördel.

Båda matcherna ska sluta 2-0 till favoriterna och jag är väldigt säker på att det gör det.

Lycka till!

/Lidde