EM rullar vidare och det är dags för match mellan England – Wales i den andra omgången av Grupp B. Ett England som imponerade i sin öppningsmatch men fick nöja sig med en pinne till slut. Nu är det tre poäng som gäller och det ska inte vara några problem mot ett mediokert Wales.

  • Match: England – Wales
  • Spel: England -1 (asian)
  • Odds: 2,10 @ bethard
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 15:00

England fick alltså nöja sig med 1-1 i sin premiär då Ryssland stod för motståndet.  Ryssarna kvitterade när klockan stod på 90+2 och det var en allt annat än rättvis kvittering. England hade både flest och bäst chanser matchen igenom men kunde inte döda matchen genom ett andra mål. Nu är det en otroligt viktig match mot Wales som gäller och det är enbart tre poäng som gäller här, för Slovakien i sista gruppspelsmatchen blir absolut ingen lätt nöt att knäcka. Jag ser Wales som det svagaste laget tillsammans med Ryssland i den här gruppen och med tanke på hur England såg ut i öppningsmatchen så ska det vara mycket goda vinstchanser här. Rooney såg riktigt bra ut från sin mittfältsposition och kan man bara få igång Kane lite mer framåt så kan det bära långt i turneringen för England. Jag tycker även att en spelare som Lallana imponerade i premiären och skapade en hel del framåt. Även defensivt tycker jag att det såg bra ut under större delen av matchen och man har en mycket stabil Hart i buren.
Inga skadebekymmer hos England idag som man mönstra starkast möjliga elva.

england

Wales fick en smakstart på detta EM då laget besegrade Slovakien i sin premiärmatch med 2-1. Inte helt oväntat var det Bale som satte Wales i förarsätet med en frispark och sedan var det Robson-Kanu som snubblade in segermålet i minut 81. Men jag var inte imponerade av Wales och frisparken som Bale satte dit ser jag som en riktig tavla. Lite flyt även vid det andra målet då det är en felträff som lyckas studsa in mål. Ser vi till hela den matchen så var slovakerna det klart bättre laget i mina ögon och nu ställs Wales mot ett något tuffare motstånd. Dessutom ska vi komma ihåg att Wales fortfarande har en god chans att avancera i turneringen vid förlust idag, då man ställs mot Ryssland i den sista omgången. Det mesta handlar om Bale i detta Wales och vid sidan av honom har man inte mycket att komma med. Jag tror inte Wales tar sig till så många chanser idag och några målvaktstavlor kan man nog inte räkna med.
Inte heller några större bekymmer hos Wales.


England såg riktigt bra ut mot Ryssland och nu har man nog lärt sig läxan och kommer döda det här mötet för att inte ge Wales chansen. Kan man bara hålla koll på Bale så tror jag att detta blir en komfortabel seger med ett par bollar. England -1 (asian) spelas därför med en insats strax under medel.

/e@sy