Denna måndag bjuder på härliga matcher och jag väljer att reka kvällsmatchen mellan hemmanationen Ungern mot Danmark. Ungern som har spelat helt okej vann knappt mot Rumänien senast och helt ärligt så var jag inte imponerad. Danmark däremot körde över Polen och kommer med gott självförtroende inför detta möte. Jag har ett väldigt lockande spel till ett bra odds. Häng med!

  • Match: Ungern – Danmark
  • Spel: Danmark vinst
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20,30

Börjar vi med hemmanationen Ungern så har totalt två vinster och två förluster i detta mästerskap. Vinsterna har kommit mot ett svagt Polen med 23-29 och ett svagt Rumänien med 20-19. I sin senaste match då man som sagt slog Rumänien så spelade man inte bra och vinner endast p.g.a. att Rumänien inte är tillräckligt bra. Idag möter man ett av favoritlagen till att ta hem detta EM, Danmark, och man får helt klart en betydligt tuffare uppgift. För att man ska kunna ha någon chans krävs det riktigt mycket från spelarna men även från publiken då man kan få igång ett bra tryck på hemmaplan.

Danmark däremot har enligt mig imponerat en hel del och har totalt två vinster, en oavgjord och en förlust. Oavgjorda kom mot Rumänien då man spelade riktigt dåligt och underpresterade jämfört med vad man kan prestera. Och när man presterar så slår man lag som Ukraina och Polen hur enkelt som helst med 32-23 respektive 19-28. I det danska landslaget så har Ann Grete Norgaard Osterballe och Maria Fisker imponerat mest och fortsätter man att spela som man brukar så kommer den Ungerska keepern få det riktigt tufft. Inför i år har man sammanfattat fått ihop en ganska komplett trupp och enligt mig har man goda chanser att slå ett ljummet Ungern.

Inbördes möten:

Danmark – Ungern = 28-24
Danmark – Ungern = 26-26
Danmark – Ungern = 36-33
Ungern – Danmark = 27-24
Danmark – Ungern = 19-29

Efter att ha sett detta EM så har jag börjat utgå från min egen känsla och efter det jag sett lag presterat. Igår var det sjuk odds på Sverige och jag valde att gå emot stor favoriterna Frankrike. Idag väljer jag att spela rak vinst på Danmark då jag anser att man har en riktigt god chans till triumf. Insatsen ligger på strax över medel!