Denna fantastiska onsdag bjuder på en hel del fina matcher där jag valt att reka om just precis Kroatien som Sverige slog i sin öppningsmatch. Kroatien som är värdnation tar idag emot ett Tyskland som inte är någon toppform och har ett flertal förluster. En måste-match för bägge lagen, vilket bäddar för underhållning. Enligt mig har ett av lagen visat sig vara bättre och erhåller i grund och botten en högre kapacitet. Häng med och kika på mitt tips!

  • Match: Kroatien – Tyskland
  • Spelstopp: 20,15

Sverige, Kroatien, Holland och Tyskland, alla tillhör denna grupp och som man kan se så finns det ingen lätt match för någon av landslagen i gruppen. Börjar vi med att analysera Tyskland, så inledde man detta EM med att åka på torsk mot Holland. Enligt mig var Holland det lättaste motståndet Tyskland kunde möta och ändå skrevs siffrorna till 26-29 vilket helt klart är underkänt. I år verkar det inte som om att man riktigt fått till det på damsidan och om jag ska uttrycka mig mer korrekt och detaljerat så har man hela fyra raka förluster. Polen, Rumänien x2 samt Holland har förlusterna kommit mot och ska man vara helt ärligt så är det inte ens toppen man förlorat mot. Idag ställs man mot Kroatien som är värdnation samt tillhör toppen och för en vinst krävs maxprestation!

Som man kan se har jag berömt Kroatien hittills, men allt för mycket beröm ska man inte ha då man trots allt gav publiken en besvikelse när man förlorade mot Sverige i sin öppningsmatch. Försvarsspelet fungerade inte och man fick se sig besegrade med hela 30-28. Att släppa in 30 mål är riktigt mycket och fortsätter man att spela dåligt försvarsspel så luktar det målrikt vilket kan vara spelvärt för oss spelare. Inför detta EM har man haft krav på att nå långt då man är en av arrangörerna, där av blir detta en måste match i deras ögon. Jag tror trots allt att man pallar trycket och man bör besegra Tyskland då man är klassen bättre på många fronter.

Det finns två olika spel som jag klurat på i denna match, och det är både handikappslinan samt överspelet. Jag testar en slant på bägge då jag tror att Kroatien har en riktigt god chans att triumfera men även att det blir en hel del mål i matchen, efter att ha sett föregående match.

Speltips:
6/10 units: Kroatien -2,5 – 2,06 @ unibet
5/10 units: över 51,5 mål – 1,88 @ unibet