Nu drar fotbollsfesten igång när som helst och det är givetvis en dröm för oss fotbollsfantaster. Men det är inte bara finlirare som återfinns på planerna och här tycker jag mig ha hittat den största ”grisen” under EM. Läs mer!

  • Speltyp: Flest varningspoäng under EM
  • Spel: Mark von Bommel
  • Odds: 15.00 @ unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 18:00 8/6

Mark von Bommel är absolut ingen personlig favorit på fotbollsplanen, då jag tycker han kör med tjuvnyp så fort chansen ges. Jag hade haft en mycket större respekt för denna karl om han hade kunnat både ge och ta på planen, men så är verkligen inte fallet med holländaren.

Nu har han förvisso inte dragit på sig överdrivet många varningar säsongen som var i Milan, men det som är intressant är att kika på vilka matcher han har fått varningarna. Kikar vi på det är det ofta i de ”svårare” matcherna som denna herre drar på sig kort, och detta helt enkelt för att han inte hinner med i svängarna längre. Barcelona (två kort på två matcher), Lazio (två kort på två matcher), Inter, Arsenal, Roma, Napoli , Cagliari och Siena. Nu heter motståndet i gruppen Tyskland, Portugal och Danmark, så Mark van Bommel lär röra på fötterna om han vill undvika ”ostskivor”.

Får Iniesta smaka dobbar även denna gång?

Jag räknar dessutom med att Holland kommer gå riktigt långt i turnering, vilket givetvis är en fördel för det här spelet. Sen är det ju så att ju längre man går desto svårare blir motståndet. Kikar man till träningsmatcherna som Holland spelat verkar det även uppenbarligen som att han kommer få en hel del speltid i EM, skulle nästan våga påstå att han är given i startelvan som städgubbe på mitten.

Varningspoängen hos unibet går till som så att det är 10 poäng för ett gult kort och 25 poäng för ett rött kort, och maximala poäng för en match som man kan få är 35 poäng.

Enda utmanaren som jag ser det är Spaniens Sergio Ramos, som ofta kan stå för en del vårdlösa tacklingar. Så för att vara på den säkra sidan sätter jag även 1/10 units på Ramos till 12.50 ggr degen hos unibet.

/e@sy