Dagen med stort D är här och ikväll 18:00 drar äntligen EM igång. Har hittat ett intressant spel på betsafe där man kan spela på ”assistkungar” i respektive lag. Eftersom jag då har mest koll på det spanska laget så tycker jag mig ha hittat ”assistkungen” där!

  • Spelform: Team Top Assist Player
  • Spel: Andrés Iniesta
  • Odds: 6.75 @ betsafe
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Andrés Iniesta är en spelare som jag nästan värderar lika högt som Messi, det enda som saknas är att han ska få vara skadefri en hel säsong, vilket tycks vara en omöjlighet. Säsongen som gick startade han 21 matcher för sitt Barcelona och lyckades skramla ihop 2 mål och 9 assist på dessa matcher. Nu har det som sagt varit lite problem med skador för Iniesta och så fort han kommit igång på allvar har det hamnat grus i maskineriet.

Att se ”Sankt Iniesta” spela fotboll i sina bästa dagar är verkligen en fröjd för ett fotbollsälskande öga. Det är få spelare i världen som har det drivet med en boll och det ser nästan ut som han danser fram över gräset. Sen har vi ju hans ”signature move” som är tvåfotaren, och det finns ingen i världen som gör den lika bra i pressade lägen. Ta en titt på videon här så förstår ni vad jag menar.

Nu lite mer till spelet och varför jag tror han blir den i Spanien som skrapar ihop flest assist under EM. För det första så är han given i startelvan och så länge han är frisk och kry så finns det ingen som petar honom. Sen enligt rapporter i spansk media så verkar det som man behöver ringa in brandkåren snart för att kyla ner killen, för tydligen så är han glödhet på träningarna och helt outstanding. Matcherna nu precis innan EM så har han även varit en av Spaniens absolut bästa spelare och han stod även för framspelningen till David Silvas mål senast mot Kina. Han har helt enkelt sett jävligt taggad ut och kommer förmodligen ta sig runt en hel del motståndare för att servera sina medspelare fina lägen.

Tycker den enda som kan hota är David Silva som står i 6.50 ggr degen just nu hos betsafe, så vill man vara på den säkra sidan sätter man även en slant där.

/e@sy