Kvällens sena match från La Liga hittar vi på Martínez Valero där Elche gästas av serieledande Real Madrid. Marängerna har inte visat upp något större försvarsspel på slutet trots två raka nollar och är helt klart sårbara utan Ramos. Men framåt finns det material nog att göra en 3-4 mål här. Överspelet lockar!

  • Match: Elche – Real Madrid
  • Spel: över 3,5 mål
  • Odds: 2.075 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Elche har lyft sig över nedflyttningsstrecket och kommer till spel idag med två raka vinster i ryggen, vinster som kommit mot Rayo (2-0) samt Eibar (1-0). Två raka nollor alltså och det speglar väl inte direkt matchbilderna eller säsongen Elche haft för den delen. Laget har stora problem i defensiven och vi såg i hemmamatchen mot Barcelona (0-6) vad som händer om man inte ligger rätt i positionerna och svävar iväg för långt. Tuppkammen lär ha växt i och med segrarna och vi får säkert se ett hemmalag som inte alls är rädda för att anfalla idag. Med mycket duktiga Jonathas som spjutspets med Aaron och Rodrigues på en varsin kant så har Elche ett mycket intressant anfall. Jonathas är en otroligt stark ”target player” och sedan erbjuds det fart från kanterna. Men när spelet vänder kommer inte Elche hänga med och frågan är inte om man släpper in mål idag, utan hur många.

Inga större avbräck hos hemmalaget där vi stryker skadade trion Mosquera, José Ángel samt Pelegrín.

Elche_200x200realmadrid_200x200

Real Madrid studsade tillbaka efter förnedringen mot Atletico (0-4) i derbyt då man hemmabesegrade Deportivo (2-0) i omgången efteråt. Men inte heller den matchen var särskilt stabil från lagets sida, då Deportivo skapade en hel del chanser framåt och borde hängt dit minst en strut. Efter detta har Real Madrid hunnit med en resa till Tyskland, där Schalke (2-0) inte vållade några störra bekymmer i första mötet utav två i CL. Schalke bjöd aldrig upp till någon dans och det tror jag definitivt att Elche kommer göra idag. Framåt fick Ronaldo äntligen göra mål efter torka på slutet och det lär säkerligen vara positivt för anfallsspelet hos Real Madrid. Pepe var tillbaka mot Schalke och stod för en godkänd insats, men jag tycker fortfarande att försvaret blir lidande när inte Ramos finns tillgänglig.

Förutom Ramos stryker vi även Coentrao, James, Khedira och Modric,


Elche har medvind för stunden och kommer förmodligen inte vara rädda för att kliva på trots att det är Real Madrid på andra sidan. Det innebär att man säkerligen kan trycka in både ett och två mål, men samtidigt så kan man bli otroligt straffade i kontringsspelet. Elche har ett av ligans sämsta försvar och det lär bli problem mot Ronald, Bale och Benzema. Över 3,5 hugger vi med en insats strax under medel!

/e@sy