Match mellan två formsvaga gäng i Elche och Guadalajara. Det ska till ett större mirakel om Elche ska ta sig upp på play-off plats och man är nog inte så särskilt motiverade. Större gnista då hos bortalaget som fortfarande kan halka ner på nedflyttningsplats. Blir ett målspel här!

  • Match: Elche – Guadalajara
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1.65 @ expekt
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Elche ligger på åttondeplats i detta nu och har tio poäng upp till en play-off plats, detta med endast tolv poäng kvar att spela om. Detta innebär att man måste gå rent resterande matcher samtidigt som Almeria, Cordoba och Hercules måste kollapsa fullständigt. Det är givetvis inte något som kommer hända och hemmalaget har dessutom en riktigt taskig form. På de fem senaste matcherna har man skrapat ihop tre förluster, ett kryss och en vinst. Man är även ett riktigt dåligt hemmalag och har statsen 8-2-8 här denna säsong, något som satt käppar i hjulet för drömmarna om avancemang.

Hemmalaget får idag klara sig utan Linares, Verdes, Luque, Pelegrin, Marquez, Hidalgo, Flano, Carpio och Matthew. Men man får även tillbaka en del spelare till den här matchen så allt är inte ett mörker.

Guadalajara ligger för tillfället på rätt sida nedflyttningsstrecket men har endast sex poäng till godo på Alcoyano. Formen är lika dålig som Elches och man har precis som sina motståndare tre förluster, en vinst och ett kryss på de fem senaste. Men kikar vi på bortafacit denna säsong så är man inte helt usla sett till tabellplaceringen, man har trots allt tagit poäng i 9 av 19 bortamatcher. Man brukar även kunna spotta in nån balja på resande fot och har gjort mål i 8 av sina 10 senaste bortamatcher.

Man får ikväll klara sig utan Fernandez, Badia, Arriaga, Nico och Ernesto.


Ett hemmalag utan större motivation och en hel del skador gör att jag tror bortalaget gör mål här. Samtidigt har Guadalajara släppt in flest mål i segundan vilket gör att jag även tror på ett hemmamål. 1.65 erbjuder expekt för att båda lagen gör mål, vilket känns som ett vettigt spel!

/e@sy