Kort tid till spelstopp men jag tycker det är ett odds som lockar i matchen mellan Elche – Atlético. Jag spelar på en målskytt här då jag tror vi får en passande spelbild åt den här herren. Häng på!

  • Match: Elche – Atletico
  • Spel: Diego Costa målskytt
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Diego Costa blev nyligen uttagen till det spanska landslaget och meningen var att han skulle debutera i de två matcherna Spanien spelade under landslagsuppehållet. Men en mindre skadad satte stopp för den debuten och han får nu istället lägga fokus på ligaspelet. Ett ligaspel där både Costa och hans Atlético går som tåget just nu med en stark derbyseger i ryggen. Man vann mot Getafe med hela 7-0 och som vanligt nu för tiden så fanns Costa med i målprotokollet. Nu ska det sägas att han bara spelade en halvtimme i den matchen och idag är han alltså redo för 90 min och finns även med från start.

atleticocosta5

Atlético ställs alltså mot Elche idag och jag tror det blir en matchbild som passar relativt bra för en Diego Costa. Elche kommer bli lite övermodiga här på grund av hemmagräs och då kommer det ges kontringstillfällen för Atlético. Elche imponerade verkligen inte mot Valencia senast trots vinst och bjuder man på lika många lägen i dagens match så kommer man bli rejält slaktade. Mittbacksparet Lomban och Botia är inte ligans snabbaste och jag tror man kommer få det tufft att hänga med.

Startelva AtléticoCourtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe, Tiago, Gabi, Arda, Koke, Diego Costa och Villa.

Startelva ElcheM. Herrera, Damián, Lombán, Botía, Albacar, C. Sánchez, R. Pérez; Carles Gil, Fidel, Coro och Boakye.


Testar även två sidospel i matchen:

Diego Costa tvåmålsskytt – 6,00 @ unibet- 0,75/10 units

Diego Costa tremålsskytt – 18,00 @ unibet- 0,25/10 units

/e@sy