Träningsmatch idag mellan två lag som spelade i La Liga förra säsongen, men åkte ur. Elche är det lag som drabbats hårdast av nedflyttningen, så jag tror på bortalaget här.

  • Match: Elche – Almeria
  • Spel: Almeria 0,0
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Elche fixade ett nytt kontrakt i La Liga förra säsongen, men fick lov att lämna högstaligan på grund av obetalda skatter till slut. Följden av detta blev en enorm spelarflykt, där Elche tappat i princip varenda spelare som fanns i laget förra säsongen. Jonathas, Lomban, Rodriguez, Rodrigues, Fajr, Gonzalez, Pasalic, Tyton och Damian Suarez var alla tongivande spelare under fjolårssäsongen och detta kommer bli ett mycket tufft test för Elche. Kikar vi på spelare som tillkommit är det inget av klass direkt. Mestadels av nyförvärven är spelare som flyttats upp från b-laget, ett lag som åka ur tredjeligan förra säsongen. Så det är inget stjärnspäckat gäng nu för tiden. Elche har gått bra i träningsmatcherna med två vinster, ett kryss och en förlust. Men det har varit mot mycket svagt motstånd så det ska vi inte dra några växlar på.

Elche_200x200almeria

Almeria åkte också ur La Liga förra säsongen och givetvis innebär det spelarförluster, men inte i närheten av lika tunga förluster som hos Elche. Verza, Mendez, Thomas och Thievy har lämnat och givetvis kommer det märkas av offensivt. Men samtidigt har Almeria fått in spelare som Chuli, Diaz och Hadzic, vilket är unga och hungriga spelare som kan utvecklas mer. Dessutom har Almeria fått behålla två rutinerade spelare som Soriano och Corona, vilket är otroligt nyttigt. Kikar vi till träningsmatcherna så har Almeria gått bra mot respektabelt motstånd. Först ett oavgjort resultat borta mot Sporting Gijon (1-1) och sedan en bortavinst mot Las Palmas (2-0), båda lagen till vardags i La Liga. Almeria har ett lag som kan plocka hem Segundan denna säsong och ska ses med bra chans mot ett vingklippt Elche.

Almeria 0,0 är samma spel som Almeria DNB och vi testar en insats strax under medel på detta!

/e@sy