Spansk fotboll i andraligan (segundan) när Elche tar emot Alcorcon. Ett av lagen har en riktig formtopp just nu och har vunnit det mesta på slutet, här tror jag man tar ännu en vinst till ett riktigt fint odds!

  • Match: Elche – Alcorcon
  • Spel: Elche
  • Odds: 1.85
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16/12 21.00

Elche ligger på en andraplats i segundan, med endast Hercules framför sig. Man hade en period i ligan där man släppte in en hel del mål, men nu verkar man styrt upp det ordentligt bakåt i laget. På de sju senaste matcherna är man inte bara obesegrade, man har dessutom endast släppt till fyra mål bakåt, 12-4 är målskillnaden på dessa matcher.

Idag får man även tillbaka en del spelare tillbaka från skada och avstängningar, så man har så gott som hela truppen tillgänglig för spel ikväll.

Alcorcon är väl mest kända för att man slog ut Real Madrid i spanska cupen för ett par år sedan. Man placerar sig just nu på en niondeplats i ligan, sex poäng efter kvällens motståndare Elche. Alcorcon var ute och spelade spanska cupen i veckan och kan tänkas vara lite slitna här, matchen slutade 1-1 mot Zaragoza. På bortagräs har Alcorcon inte haft någon större lycka på slutet, med endast en vinst på de fem senaste.

Till kvällens match har man ett par ordninarie spelare som är väldigt tveksamma till start, vilket givetvis försvårar bortalagets chanser till att knipa en poäng.

Elche i storform plus att man får tillbaka en del spelare ikväll, tycker det pekar mot en hemmaseger!

/e@sy