Här tar jag mig an en match i tyska Bundesliga där Eintracht Frankfurt tar emot Hamburg. Efter de senaste nederlagen har Eintracht Frankfurt närmat sig nedflyttnings zonen och tränaren Armin Veh meddelade att klubben är i en liten kris med tanke på hela situationen. Å andra sidan, kommer Hamburg från en 3-2 hemmavinst mot Borussia Mönchengladbach. Hur går det i matchen?

  • Match: Eintracht Frankfurt – Hamburg 
  • Spel: Hamburg
  • Odds: 3.10 @ Betsafe
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:30 19/2

Eintracht Frankfurt har under de två senaste omgångar inte tagit några poäng, då man förlorade hemma mot Stuttgart och senast borta mot Köln, vilket har tagit Vehs lag till strax ovanför nedflyttning zonen. Problemet för Frankfurt har under de senaste veckorna inte varit anfallet som regelbundet gör mål, utan det är försvaret som fungerar extremt poröst. I Köln matchen tog Frankfurt ledningen genom mittfältaren Alexander Meier, men Köln tog snabbt över initiativet och dominerade sedan vilket resulterade i tre mål bakom målvakten Lukas Hradecky. Dessutom kämpar Frankfurt med skadade spelare och de kommer inte att vara kompletta i denna match också. Förra mötet mellan dessa lag slutade 0-0 i Hamburg, nu tror jag vi får se åtminstone några mål ifrån bortalaget. Frankfurt har Anderson, Johannes Flum , Luc Castaignos och Stefan Reinartz på skadelistan, medans Bastian Oczipka är avstängd.
Trolig stareva för Eintracht Frankfurt: Hradecky – Hasebe, Abraham, Zambrano, Regasel – Stendera, Russ – Huszti, Fabian, Aigner – Meier

2000px-Eintracht_Frankfurt_Logo.svg     117631-hamburger-sv

Efter vinteruppehållet förlorade Hamburg knappt mot Stuttgart och Bayern Munchen, vilket störde atmosfären i omklädningsrummet och ledde till bråk mellan den kroatiske mittfältaren Ivo Ilicevic och österrikiske anfallaren Michael Gregoritsch. Bruno Labbadia bestämde sig för att straffa Ilicevic och tog inte med honom i matchen mot Köln där Hamburg lyckades få med sig en poäng. Han var dock tillbaka i matchen mot Borussia Mönchengladbach där Hamburg vann med 3-2. Borussia tog ledningen tidigt i Hamburg men hemmalaget kom tillbaka och det var just Ilicevic som avgjorde matchen i den 80:e minuten. Efter senaste vinsten är Hamburg fulla av självförtroende och har dessutom gjort åtminstone ett mål i sina fem senaste bortamatcher. De har ine heller många skadade spelare, det är bara Michael Gregoritsch som missar matchen på grund av skada.
Trolig stareva för Hamburg: Adler – Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek – Jung, Holtby – Muller, Hunt, Drmic – Rudnevs

 

Jag förväntar mig en mycket intressant fotbollsmatch denna fredag kväll där vi har två lag som kommer kämpa om poäng. Med tanke på att hemmalaget har några viktiga spelare borta och att Hamburg kommer ifrån en vinst mot Borussia Mönchengladbach ger jag liten fördel till Hamburg. Jag tar och lägger ett spel på vinst till Hamburg. Betsafe erbjudet ett fint odds på 3.10.

Ett annat lukrativt spel kan vara att Hamburg spelaren Drmic gör mål i matchen. Han var mycket bra senast mot Mönchengladbach och kan spela på vilken position som helst.

 

/ Akilles_80