Det är två formstarka lag som drabbar samman i den tyska andraligan. Toppplacerade Braunschweig tar emot sjätteplacerade Union Berlin i en het match.

Eintracht Braunschweig – Union Berlin
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.95 @ Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.15

Braunschweig ligger på andra plats i ligan och man har 9 poäng ned till tredjeplatsen. Formen är bra då man har 3-1-1 som resultatrad på sina 5 senaste matcher. Förlusten kom på bortaplan mot hemmastarka Cottbus och den oavgjorda matchen kom på bortaplan nu senast när man mötte Köln. Noterbart från den matchen är att man kvitterade på tilläggstid vilket lär ge laget lite extra självförtroende till den här matchen. Det är framförallt på hemmaplan man plockar sina poäng och man har fina 8-1-0 som resultatrad och målskillnaden 17-3 imponerar stort. Man är offensivt ruskigt starka och man ska gälla som stora favoriter i den här matchen.

Nu ställs man mot Union Berlin som flyger fram för dagen. De har 7 raka utan förlust nu varav de 3 senaste matcherna har slutat med segrar. Det är framförallt offensiven som lossnat rejält för laget som gjort 11 mål på lagets 5 senaste matcher! Man har en sylvass form även på bortaplan där man är uppe i 5 raka utan förlust varav 2 av lagets 3 senaste bortamatcher har slutat med seger. Man gör även väldigt mycket mål på bortaplan där man gjort 9 mål på de 4 senaste bortamatcherna. Man ska ha i åtanke att det har varit mot betydligt enklare motstånd än dagens motstånd men man kommer hit med extremt mycket självförtroende och det kan vara avgörande för överspelet i den här matchen.


Braunschweigs Dominick Kumbela ligger på andra plats
i skytteligan och är i storform för dagen!

Eintracht Braunschweig har gjort näst flest mål i ligan och offensiven funkar riktigt bra för laget. Man har även en urstark defensiv att luta sig tillbaka mot men i de två senaste matcherna har den sett aningen darrig ut och när man nu ställs mot Union Berlin som flyger fram för dagen och som sprudlar av självförtroende så lär man få problem om inte defensiven är felfri! Union öser som sagt in mål för dagen på såväl hemma som bortaplan och man möter Braunschweig helt rätt i tiden. Union Berlin kommer väl förberedda till den här och man kommer göra allt som står i sin makt för att vinna och därmed knappa in på på platserna upp till Bundesliga 1.