Äntligen fick vi lite stolpe in igår när båda speltipsen under natten satt. Idag har vi bara två matcher på schemat, men har ändå lyckats hitta ett fint spel som jag tror på. Unga Edmonton bör ha en passande uppgift mot New Jersey denna natt.

  • Match: Edmonton – New Jersey
  • Speltips: Edmonton ML
  • Odds: 1.87 @ Ladbrokes
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 8/10, 03.35

Edmonton har startat med två raka förluster och det är på tiden att man tar med sig två poäng från en match. I hemstaden brukar man vara vassa och nu har man ett passande motstånd på andra sidan med tanke på att under de första matcherna har man släppt in hela elva mål. Nu möter man Devils och då kanske man kan vara lite lugna bakåt med tanke på att New Jersey är ett av ligans sämsta lag framåt. Offensivt är Edmonton otroligt talangfulla och man har potential till att gå riktigt långt, men väntan på att det unga Edmonton har varit lång. Frågan är om man blommar ut iår eller om man ännu en gång missar slutspel? Nattens match tror jag man vinner. Man spelade bra i första matchen trots att man förlorade. Målvakten Devan Dubnyk ångrar sig nog att han ställde sig i kassen den matchen då han får ta på sig minst tre mål, kanske fyra tillochmed. Som sagt man är starka hemma och med en bättre målvakt i första matchen så hade man vunnit. Det är dags nu för en vinst. Ingen större idé att jämföra dessa historiskt då det möts alldeles för lite. Jason LaBarbera är confirmed och startar i kassen efter ett piggt inhopp senast. Sam Gagner saknas sedan tidigare. Lägg därtill att man får tillbaka sin förstecenter Ryan Nugent-Hopkins. Jag tror på Oilers inatt.

jordan-eberle-2010-10-24-0-10-32

New Jersey har haft en jobbig start även dom med två förluster. Man fick dock med sig en poäng hemma mot Islanders där man förlorade på straffar. I första matchen mot Pittsburgh hade man inte mycket att sätta emot. Offensiven har varit ett stort frågetecken inför den här säsongen och efter att ha sett de två första matcherna så blir jag förvånad om Devils inte är ett av de lag som gör minst mål under hela säsongen. Man kan dock vinna matcher på sina tighta defensiv, men det är inget som räcker i längden. Ska man vinna idag så behöver man säkerligen komma upp i 3-4 mål och det tror jag man får svårt att göra mot ett hemmastarkt och revanschsuget Edmonton. Åldersmannen Martin Brodeur startar i kassen för Devils.


Offensiv klass mot defensiv klass och anfall är bästa försvarm, eller vad säger man? Nej, men jag tror att Devils behöver göra 3-4 mål för att ta med sig alla poäng härifrån och det får man svårt att göra. Jag kommer spela Edmonton ML till oddset 1.87 hos Ladbrokes. Insatsen blir 6 units. Nu hoppas vi Edmontons förstaline kör över detta Devils.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden