Vi fortsätter att hitta otroligt intressanta spel i ATP turneringen i San Jose USA där nu australiensaren Matthew Ebden går in i turneringen mot israelen Dudi Sela. Jag tycker att oddset i den här matchen är ganska felsatt då en av spelarna har visat mer form än den andra och en av dom har mer kapacitet i sig än den andra spelaren vilket gör att jag verkligen måste hugga på det här spelet.

  • Speltips – Ebden att vinna matchen
  • Liga – ATP San Jose
  • Odds – 2.08 @ bwin
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 18.30

Matthew Ebden har blivit lite av en favorit spelare för mig. Han har visat riktigt bra form i år och varit nära att slå ut riktigt stora spelare som till exempel Stepanek, Bagdhatis och Nishikori där han i samtliga matcher ledde länge och såg ut att vinna men tappade i slutskedet. Ebden har en bra serve, han gör ganska mycket ess och får mycket gratis poäng på den via sitt serve/volley spel som han verkligen behärskar på ett bra sätt. Han har en bra forehand där han sätter press på sina motståndare och som med sin serve använder han sig mycket av nätet i spelet och avgör poängen där.

Dudi Sela har inte haft ett bra år. Han har förlorat mot bottenspelare vid namn Bellucci i tre raka set på ett identiskt underlag som detta ska spelas på och det talar verkligen inte för Sela. Att bli bryten många gånger i en match brukar tyda på att ens serve inte stämmer, om man blir bryten ofta i en match mot Ivo Karlovic så är ens serve katastrofal och det har han blivit sist han spelade. Han vart krossad av Karlovic och det är det inte många spelare som blir. Dudi Sela har varit en topp spelare men har tappat mycket och borde nu hålla till på challenger touren. Han har en okej en hands backhand men jag tror inte vi kommer att få se några bra slag av han med denna formen.

Lycka till!

/Lidde