Matthew Ebden som knappt har vunnit tennis matcher i år får möta en väldigt formstark motståndare vid namn Leonardo Mayer.

  • Matchen : Ebden – Mayer
  • Liga : US Open
  • Speltips : Mayer -1.5 sets i matchen
  • Odds : 1.65 @ Unibet
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 20.00

 

Matthew Ebden ifrån Australien har haft ett helt otroligt dåligt år. Han har endast vunnit sju, SJU matcher i år och det är helt osannolikt att han ens gick vidare ifrån första rundan, tror dock det berodde på att Kamke var urusel. Ebden är en spelare som spelar väldigt flakt och han kan gärna söka sig fram på nätet, han har ingen otrolig första serve men han gör lite ess på den. Det är just grundspelet som har varit han styrka på planen, att kunna slå dom raka slagen och kunna ta sig fram på nät men det har inte blivit så mycket sådant i år och jag har svårt att se att allting ändras för en vinst.

Leonardo Mayer ifrån Argentina är en spelare som har imponerat otroligt på mig i år. Han har hela 29 vinster och 15 förluster i år på det så har han även hunnit med att vinna sin första titel. Mayer är en spelare som även kan spela på snabbare underlag, mest pga att han har en såpass bra första serve att han får relativt mycket gratis sen också att han spelar med kraftfulla grundslag. På 6 serve game smällde han in 8 serve ess vilket är bra, sedan fick Montanes nog för att han insåg att 6-2,3-0 vart lite för tufft för han att hämta upp emot en såpass formstark spelare.

Jag anser att Mayer kan vinna i tre raka, dock använder jag hängslen vid detta spelet och säkrar upp vid en 3-1 vinst. Mayer ska vinna detta enkelt.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen med mig!