Efter att ha spenderat ett par dagar i England så är jag nu hemma igen och på plats där nere fick jag nys om ett riktigt bra spel som jag kliver in med ett MAXSPEL på! Spelet hittar vi i Conference South där topplaget Eastleigh tar emot ett riktigt decimerat bottenlag i Dorchester! Detta blir tredje matchen på 6 dagar för lagen som lär komma till matchen med trötta ben…


Eastleigh - Dorchester

Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 10/10
Spelstopp: 16.00

Eastleigh går starkt för dagen och har 5 raka segrar bakom sig nu. Man spelar med härlig disciplin i laget och vinner de jämna och tuffa matcherna. För två omgångar sedan mötte man Dorchester på bortaplan då vann man med 2-1 efter en sämre insats. Man vill givetvis revanschera sig i den här matchen på sin hemmaplan där man trivs riktigt bra och har 7 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust den här säsongen. Man har verkligen fått igång sin offensiv som gör mål i nästintill alla lagets matcher och värt att nämna är att man gjort 2 mål eller fler i 7 av lagets 8 senaste matcher och det talar verkligen för det här överspelet då man möter ett riktigt skräplag. Man fick anfallaren Fleetwood utvisad senast men det finns gott om offensiv kraft i laget även utan honom.

Dorchester hade en ruskigt tung dag på jobbet i förra matchen då man åkte på stryk med hela 3-0 borta mot mittenlaget Weston-Super-Mare plus att man fick tre utvisningar på Jermyn, Walker och Makoni. Två av dem är ruskigt tunga då det är ordinarie försvarare vilket innebär att man kommer med en helt nykomponerat backlinje till den här tuffa matchen. Lägg därtill att man kommer hit med trötta ben efter att ha spelat större delen av andra halvlek med ett decimerat manskap i förra omgången. Man matchas tufft nu under julen och det bör sätta sina spår hos spelarna, inte minst psykiskt om Eastleigh tar en tidig ledning här. Då kan det rinna iväg likt det gjort i lagets senaste matcher på bortaplan då man släppt in 3 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste matcher på bortaplan… Man kommer från två raka förluster och på bortaplan har man usla 2 segrar, 1 oavgjord och hela 6 förluster den här säsongen och det är inget som talar för dem här.

Odubade
Hur många gånger får Eastleighs spelare fira här tro? 
Jag tror man löser 3 mål på egen hand här.
Kort summering: 
Hemmastarka Eastleigh bör vinna den här matchen men i denna divisionen är det svårt att lita på något lag så jag väljer överspelet istället. 6 av Eastleighs 7 senaste matcher har slutat med 3 mål eller fler medan motståndarna Dorchester är uppe i 5 raka matcher där det slutat med 3 mål eller fler i matchen! Värt att nämna igen är att Dorchester har släppt in 3 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste bortamatcher och nu ställs man alltså mot ett formstarkt Eastleigh och dessutom saknar man 2 ordinarie försvarare. De två senaste mötena mellan lagen har slutat med 3 mål eller fler och i mina ögon talar allt för att även den här matchen kommer sluta med 3 mål eller fler så jag kliver in med maxinsats här!