Har hittat ett intressant spel i den Ryska högstaligan där ett av lagen har underpresterat rejält medan det andra visar fin form. Dags för en vändning nu när ett av lagen har tunga avbräck inför matchen?

Dynamo Moskva – Rostov
Spel: Dynamo Moskva -1 (Asian handicap)
Odds: 2.05 @ Pinnacle
Insats: 4/10
Spelstopp: 18.15

Dynamo har inlett säsongen svagt rent poängmässigt då man bara spelat in 9 på de första 6 omgångarna. Man har dock mött riktigt tufft motstånd i flera av de matcherna och stått upp bra. Man känns lite på gång igen och senast i hemmamatchen mot giganterna Zenit var man ytterst nära att ta 3 fina poäng med tyvärr släppte man in 1-1 på tilläggstid. Nu tar man emot Rostov och revanschlusten lär vara enorm hos Dynamospelarna som kommer ge allt för 3 poäng. Man har som sagt spelat upp sig ordentligt och flera av de nya spelare Christopher Samba, Gabulov, Aleksey Ionov, Kokorin, Igor Denisov och Yuri Zhirkov har börjat hitta rätt i truppen. Det finns som sagt massor av kapacitet i laget och senast mot Zenit förtjänade man 3 poäng, jag tror den kommer här istället och det förvånar mig inte om man kör över Rostov med ett par bollar faktiskt.

Rostov har fått en strålande inledning av säsongen då man ståtar med 4 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på sina 6 inledande matcher. Det ska dock tilläggas att man inte mött de bästa lagen i serien på dessa matcher men hur som helst har man gjort det bra. I senaste matchen stötte man på tuffare motstånd i Lokomotiv Moskva på bortaplan och då fick man problem direkt och förlorade med hela 5-0! Man fick dessutom mittfältaren Agalarov och försvararen Lolo utvisade vilket är två tunga avbräck inför den här matchen…

Andriy+Voronin+Dinamo+Moscow+v+Volga+Nizhny+938oLyQyL6Sl
Dynamos bäste målskytt Andrej Voronin har gjort
3 mål framåt hittills i år, hur många gör han ikväll?

Kort summering:
Dynamo Moskva måste vakna någon gång och jag tror det är dags ikväll när man stöter på ett försvagat Rostov som fick rejält med stryk i senaste matchen och som kanske inte hunnit komma över den förlusten. Dynamo ska ha en riktigt bra chans att vinna här och jag tror och hoppas man gör det med fler än 2 mål så vårt spel sitter. Kapaciteten finns absolut, det gäller bara att alla börjar dra åt samma håll i laget!