Dresden fortsätter att ha det tungt och trots att man fick med sig poäng från förra matchen var det snopet då man tappade ledningen i slutet av matchen. Man slåss fortsatt för sin överlevnad. Sandhausen gjorde vad vi trodde i senaste matchen och vann, en vinst som var överraskande för många. Man ser fortsatt fina ut och kan helt klart störa Dresden här till ett högt odds.

Match: Dynamo Dresden – SV Sandhausen
Spel: Sandhausen 0
Odds: 3.26 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 28/3 18:30

Oflytet fortsätter för Dynamo Dresden och man är nu uppe i elva matcher utan vinst. I senaste matchen tog man ledningen borta mot Aalen mot slutet av matchen men när det bara återstod ett par minuter plus stopptid så kunde man inte hålla emot och Aalen kvitterade och matchen slutade 1-1. Dynamo Dresden som ligger under strecket på 16:e platsen behöver 4 poäng för att ta sig upp på säker mark. Hemma denna säsong har man 3-7-3 med 15/17 i mål, 0-4-1 på dom fem senaste och man har precis som man haft en längre tid problem med målskyttet och det lär nog fortsätta. Menz är avstängd, Aoudia, Mravac, Scholz och Hartmann saknas fortsatt.

Adler gjorde mål i senaste matchen, kommer det fler i denna?

Adler gjorde mål i senaste matchen, kommer det fler i denna?

Sandhausen tog en överraskande seger för vissa i senaste matchen när man vann hemma mot Union Berlin med 2-1, en vinst som innebar att Sandhausen inte bör hamna i någon bottenstrid om man sköter sina kort rätt vilket man gjort hittills i sina matcher. I tabellen ligger man nu på en 7:e plats sköna 10 poäng före lagen vid strecket, 3-1-1 på dom fem senaste med 3 raka vinster nu. Lagets försvar har verkligen varit ruggigt bra denna säsong och en klart bidragande orsak till att det gått så bra som det gjort. Borta denna säsong har man 4-2-7 med 9/13 i mål. Mendler och Zabavnik saknas.

Många av mötena mellan dessa lag har varit jämna och jag tror faktiskt att detta kommer att bli en jämn och tillknäppt tillställning med få mål, är det något av lagen som vinner kommer det att bli med uddamålet. Dresden slåss för sin överlevnad i Bundesliga 2 och lär komma taggade till denna match, Sandhausen är inte dåliga för dagen och har ett försvar som kommer att tighta till så mycket det bara går. Jag tror faktiskt att Sandhausen kan komma att fixa ett oavgjort i denna match, Dresden har problem med målskyttet och det ska mycket till för att man ska bryta den trend som hållt i sig i över 11 matcher nu. Sandhausen 0 betalar riktigt högt och måste bara testas.