Båda lagen kommer från dåliga insatser i sina senaste matcher. Dresden som inte haft den bästa form senaste tiden ser ut att få det fortsatt svårt framöver under strecket. St. Pauli jagar fortsatt play-off och det är bara tre poäng som räknas i denna match efter senaste matchen.

Match: Dynamo Dresden – St. Pauli
Spel: St. Pauli
Odds: 2.85 @ Expekt
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 23/2 13:30

Dresden mötte FSV Frankfurt i senaste matchen borta och trots att man hade en man mer redan från den 9:e minuten samt att man hade 1-0 i halvtid så tappade man matchen och föll till slut med 3-2. Laget har nu inte en enda vinst på dom fem senaste och totalt 0-3-2, i tabellen ligger man fortfarande på en 16:e plats under strecket och behöver minst 5 poäng för att ta sig upp. Hemma denna säsong har det gått sådär, man har 3-5-2 och 12/13 i mål. Laget gör inte allt för många mål i sina matcher inte heller när man spelar på hemmaplan vilket har varit ett problem för Dresden hela denna säsong. Mohamed Aoudia är fortsatt avstängd, saknas gör också Robert Koch på grund av skada, frågetecken finns på Adnan Mravac.

Vrabec, tränare i St Pauli

Vrabec, tränare i St. Pauli

St. Pauli stod för en usel insats i senaste matchen förra söndagen när man föll hemma mot Bochum med 0-1, laget gjorde ingen vidare insats sett över hela matchen. St. Pauli jagar fortsatt play-off och ligger nu lite bakom, man har 7:e platsen i tabellen och behöver ett par poäng till för att avancera. Man har 2-1-2 på dom fem senaste där båda förlusterna kommit på hemmaplan medan man vunnit en borta och spelat en oavgjort borta. Borta denna säsong har man spelat helt ok och är också ett av dom bättre bortalagen i ligan med 5-3-2 och 18/14 i mål. Christopher Buchtmann är tillbaka efter avstängning och Roland Vrabec kan mönstra bästa tänkbara lag i denna match.

Dresden lyckades inte plocka poäng trots tidig ledning och att man spelade med en man mer i större delen av senaste matchen, lägg där till att man har svårt att göra mål och att formen är vikande, helt fel läge att möta dagens motståndare. St. Pauli gjorde en riktigt plattmatch senast men kommer nu laddade till denna match ute efter att ta sig närmare play-off men framförallt revansch efter den senaste fadäsen. Dresden kommer få det svårt att stå emot här jag kan inte riktigt se vad det är man ska kunna göra annorlunda i sitt spel för att lyckas mot ett lag som St. Pauli. Ställer man inte till det för sig själv som i senaste matchen är detta ett motstånd som St. Pauli ska kunna mala ner alla dagar i veckan. Jag säger tre poäng och spelar tvåan med liten insats.