Tyska Bundesliga 2, Dynamo Dresden som krigar i bottnen möte Köln här som krigar i toppen och då borde det vara fördel Köln här, eller? Jag har hittat ett bättre spel, häng på!

Dynamo Dresden – FC Köln
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.15

Dynamo ligger på kvalplats till att åka ur serien och måste givetvis ta sig över det strecket. Man har 2 poäng upp till Bochum som ligger ovanför strecket vilket innebär att vid seger här går man om dem vilket vore extremt viktigt för laget. Man har en okej form med 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på lagets 4 senaste matcher. Det är framförallt på hemmaplan man tar sina poäng och man har nu 2 raka otroligt viktiga segrar mot bottenkollegan Sandhausen och serieledarna Hertha Berlin så hemmaformen är verkligen tilltalande för laget som vinner viktiga matcher.

Motståndarna Köln har ett mer angenämt läge då man ligger 4a i tabellen och har 4 poäng upp till den åtråvärda tredjeplatsen som innebär kvalspel till Bundesliga. Man har en match mindre spelad så vid seger här har man bara 1 poäng till tredjeplatsen så räkna med att man går för seger här! Dem har en mycket fin form då man har 4 segrar och 2 oavgjorda matcher efter uppehållet så formen är riktigt bra för laget. Man kommer givetvis gå för seger i den här matchen då man möter ett bottenlag!


Dynamo Dresdens fans är ovärdeliga för laget!

Dynamo är alltid svåra att slå på deras hemmaplan där de har sina fans i ryggen som stöttar dem otroligt bra genom matcherna. Nu när det börjar dra ihop sig lär stödet vara ännu större än normalt och när ett topplag kommer på besök lär spelarna tagga till ordentligt här. Köln ska givetvis vara knappa favoriter men Dynamo lär knappast ge sig enkelt här. Jag tror båda lagen gör mål i matchen då båda lagen måste gå för seger. Båda lagen har dessutom defensiva avbräck inför den här matchen!

Dynamo kommer till spel utan ordinarie försvararna Vujadin Savić och Cheikh Gueye som båda är skadade.
FC Köln reser de ca 60 milen till Dresden utan den otroligt viktiga defensiva mittfältsmotorn Matthias Lehmann och ytterbacken Jonas Hector då båda är skadade och stannar hemma.