Dusseldorf har inlett säsongen uselt och nu ställs man mot Greuther Furth som är formstarka för dagen. Ett av lagen har flera tunga avbräck här, jag lirar utan att tveka. Häng på!

Dusseldorf – Greuther Furth
Spel: O Asian handicap (Greuther Furth)
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.15

Här är ett möte mellan de två lag som åkte ur Bundesliga föregående säsong. Bortalaget Greuther Furth har inlett strålande och ligger inför matchen tvåa på samma poäng som ettan Köln och trean Union. Dusseldorf inlett säsongen uselt och ligger inför matchen på 16:e plats med bara Ingolstadt och Dresden bakom sig.

Dusseldorf har det jobbigt för dagen där lagets offensiv haltar rejält samtidigt som defensiven ser riktigt svajig ut. Trots att man inte mött något märkvärdigt motstånd har man 3 raka oavgjorda matcher bakom sig och innan det åkte man på stryk med 4-2 borta mot Bielefeld. Nu väntar tufft motstånd och trots hemmaplan tror jag föga på laget som haft stora problem i sitt spel. På hemmaplan är man normalt starka men den här säsongen har man 2-2-1 som resultatrad och 4-3 i målskillnad. Värt att nämna är att man inte mött något av topp 4 lagen i dessa matcherna. Nu får man bekänna färg när Greuther Furth kommer på besök…

Greuther Furth har inlett säsongen strålande och ligger som sagt på andra plats i tabellen. Vid seger eller oavgjort här tar man över serieledningen och det är givetvis målet med den här matchen för laget. Man har två raka storsegrar i bagaget, senast krossade man Dresden med 4-0 och i matchen före det slog man serietrean Union Berlin med fina 4-2 på bortaplan. Just spelet på bortaplan har imponerat hos Greuther Furth som spelar riktigt smart fotboll där motståndarna får det svårt. Man har 3 segrar och 1 oavgjord match på bortaplan än så länge och det är siffror som gör det här spelet än mer spelvärt.


spel
Greuther Furth får anledning att fira flera gånger ikväll? 

Dusseldorf har fortsatta problem med skador i truppen och inför dagens match saknas lagets bäste försvarare Latka, viktiga mittfältarna Bolly och kaptenen Lambertz samt anfallaren Gianniotas. Även viktige anfallaren Benschop dras med skadebekymmer och är ett frågetecken för laget här.
Greuther Furth har positiva nyheter inför den här matchen då lagets defensiva mittfältare Sukalo är tillbaka i spel igen. I övrigt har man inga nya skador att oroa sig över.

Kort summering:
Dusseldorf
är inne i en tuff period nu och man möter formstarka Greuther Furth i helt fel läge. Hemmalaget dras med skador på nyckelspelare och det lönar sig sällan när man ställs mot seriens tuffaste motstånd. Greuther Furth har möjlighet att ta över serieledningen här och det lär motivera laget tillräckligt. Den raka tvåan finns till runt 3 gånger pengarna för den som vågar…