Inget av lagen har så mycket mer att slåss för denna säsong och vi kan nog kallt räkna med att detta blir en avslagen historia med få mål. Båda lagen gjorde vad som förväntades av dom i sina senaste matcher och man kan nu slappna av vilket kommer att synas i denna match.

Match: Düsseldorf – Aalen
Spel: Under 2.5
Odds: 1.75 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 13/4 13:30

Düsseldorf tog första vinsten på 5 matcher senast när man spelade borta mot Paderborn och vann till slut med 2-1. Vinsten som i stort sett säkrade Düsseldorf för spel i Bundesliga 2 nästa säsong gladde nog fansen som inte haft mycket annat att glädjas över denna säsong. 1-2-2 på dom 5 senaste och i tabellen ligger man på en 12:e plats. Hemma denna säsong har man inte glatt många och har 5-4-5 med 13/18 i mål. Borta i denna match är Bomheuer, Bellinghausen, Balogun, Lambertz och Erat, osäker till spel är Latka.

VfR Aalen - Fortuna Düsseldorf-2013

Aalen som också tog sin första vinst på 5 senaste matcherna när man vann hemma mot FSV Frankfurt med 2-1 i senaste matchen och kommer inte att ha något med bottenstriden att göra. 1-3-1 på dom 5 senaste där man nu har 4 raka utan förlust. I tabellen ligger man på en 10:e plats på lika många poäng dom dagens motståndare. Borta denna säsong har man fått ihop 4-5-5 med 10/18 i mål. Aalen som inte ha några bekymmer kan mönstra fritt i denna match men det mest troliga är att vi ser något liknande som i senaste matchen.

Känns väl inte direkt som att något av lagen kommer att gå in till 100% i denna match, båda lagen är ju klara så att säga och har inte så mycket mer att spela för, delad pott är det mest troliga och inget av lagen har inget högt målsnitt heller. Delad pott är väl också det som gynnar båda lagen då man inte blir nollad. Under 2.5 är att vänta och det är också vad som spelas i denna match. Har svårt att se att det skulle bli mer än högst 2 mål i denna match och ska vi säga 1-1. Insatsen sätts till låg på detta spel.