Ett kanonodds som inte får missas, matchen är hämtad från den Irländska ligan.

  • Match: Dundalk – Drogheda
  • Tips: x2 Dubbelchans
  • Odds: 1,97 @ Ladbrokes
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21/10 20.45

Analys:

Här väljer jag att tro på Drogheda av två anledningar, dels det höga oddset på laget men framförallt så är det p.g.a. hemmalagets usla form på slutet.

Dundalks form talar sitt tydliga språk och laget har nu 5 raka förluster i ligan och har sett mindre imponerande ut. Dessutom har laget hela 1-15 i målskillnad på dessa matcher vilket inte är något annat än uselt. 15 Juli kom senaste vinsten och det är inte mycket som talar för att det ska komma någon förändring den närmaste tiden heller. Laget har egentligen inget att spela för mer än möjligtvis en bättre placering i ligan. Dundalk vann visserligen senast dessa lag möttes men hade innan dess inte slagit Drogheda på 3 raka matcher. Lägg därtill att laget har usel form just nu och jag tror att dom får det svårt även på hemmaplan här.

Drogheda har egentligen inte heller gjort något större väsen av sig i ligan och ligger på näst sista plats för tillfället. Laget har 1-1-3 på de fem senaste matcherna men faktum är att laget faktiskt spelat bättre på bortaplan än hemma den här säsongen. Man förlorade dessutom senast lagen möttes och har revansch att utkräva. Med tanke på att även Drogheda inte heller har något att spela för mer än äran, så är matchen i sig ganska avslagen. Däremot så är oddset alldeles för bra för att avstå ifrån, jag spelar dessutom en liten slant på Drogheda 0 asian hcp, oddset ligger på hela 3,56 hos Pinnacle vilket är för högt för att inte testa.

Lycka till!

//Josef