Intressant match i Bundesliga 2 där oddsen hamnat fel. Spelstopp 13:30. Häng med.

Duisburg – SC Paderborn

Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 3.61 Pinnacle
Spelstopp: 2011-10-02 13:30

Duisburg har en ordentlig formsvacka nu och trots att spelet såg betydligt bättre ut i senaste matchen förlorade man i slutminuten. Laget har nu 1-1-3 på dom fem senaste och man befinner sig i botten av tabellen. Lagets anfallsstjärna fick utgå i senaste matchen på grund av skada och det finns fortsatta frågetecken på honom idag vilket är ett klart minus då man inte har allt för mycket krut i offensiven.

Paderborn har fortsatt fin form och i senaste matchen blev det fina 4-1 hemma mot Inglostadt. Laget är fortsatt obesegrat på dom fem senaste med 3-2-0 och det mesta har sett positivt ut en längre tid nu. Lagets defensiv har dessutom varit riktigt stabila senaste tiden och man har bara släppt in två mål på dom fem senaste.

Duisburg har det svårt nu och jag tror man kommer att få det svårt idag mot ett formstarkt Paderborn, Paderborn har dessutom ett tufft spelschema framöver och full pott här skulle innebära att man kan slappna av en aning. Tvåan betalar bättre än jag kunnat tro idag och måste bara testas då det ska skilja en del mellan lagen idag.

Lycka till.