Bolaget har lagt ut lockodds på Raonic-Anderson och då måste vi hugga. Även om oddset är lågt finns det fint värde om vi spetsar med en dubbel.

 

  • Sport: Tennis
  • Liga: Franska Öppna
  • Match: Raonic – Anderson & Troicki – Cilic
  • Spel: Över 34,5 & Cilic
  • Odds: 1,70 @ paf
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 13.00

 

Nu är det återigen dags för en fin dubbel. Paf har lagt ut ”lockodds” på överspelet mellan Raonic och Kevin Anderson. Över 34,5 games i matchen blir det alla dagar i veckan. Det är till att börja med, högst otroligt att någon spelare vinner i raka set. Max en gång av fyra. Att den spelaren vinner i storartad stil finns det heller inget som tyder på.

Raonic har ju som bekant skjutit in över 40 ess och Kevin Anderson snittar nästan 80% vunna förstaservar och 60% andraservar. Det är nästan sjuka stats, men då har han visserligen bara mött Donskoy och Marchenko. Inga namn som får en topp30-spelare att skaka.

Men att Raonic ska slå Kevin med två breaks marginal över 3-set tror jag inte på – inte med det spel som kanandesaren visat upp hittills. Han är för ojämn i duellerna och en för svag backhand.

Samtidigt har Milos en för bra serve för att Kevin ska vinna i 3-set med två breaks marginal.

Lidde har haft framgång med sina spel på Marin Cilic. Kroaten har ju verkligen hittat form inför Roland Garros och det var då inte en dag för sent. 24-åringen har förlorat en uppsjö matcher under tidigare delen av grussäsongen, men nu känns han mer jämn och motståndaren är verkligen inte bra.

Victor Troicki är en oduglig spelare som endast slår sämre rankade spelare. När han väl vinner så finns det nästan alltid en förklaring till det. Typ motståndaren skadad, motståndare spelat för mycket på sistone, motståndaren jetlaggad o.s.v Nu finns det absolut inget som tyder på att Troicki ska rubba Cilic. Serben har två jobbiga matcher i benen och det kommer att ta ut sin rätt nu.

Över 34,5 games mellan Raonic och Anderson ger 1,34 tillsammans med Cilic till 1,27 får vi 1,70 i dubbel.